Varsseveld HBO/WO Kramp

We zijn op zoek naar een BI Data Engineer die de organisatie bekend kan maken met big data technologieën en die het leuk vindt om dit te combineren met traditionele BI technologieën.

De functie

Een solide en geavanceerd BI platform geeft onze kenniswerkers de middelen om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Data is ons belangrijkste bezit en we benutten dit met ons Enterprise Data Warehouse. We staan echter aan het begin van onze reis van meer inzicht uit data. We willen ons BI platform uitbreiden met vernieuwde opslag structuren zoals no-SQL databases en willen het big data landschap verder verkennen. 

Onze verwachtingen

  • Heb jij ervaring met big data opslag structuren? 
  • Weet jij hoe je de “traditionele BI” kunt uitbreiden naar de big data wereld? 
  • Vind jij het leuk om te innoveren met technologie? 
  • Gebruik jij je creativiteit om problemen op te lossen? 
  • Wil je graag nieuwe dingen leren? 
  • Gebruik jij behalve SQL ook andere talen om data vragen te beantwoorden? 
  • Is agile werken jouw tweede natuur? 
  • Heb je ervaring in data engineering? 
  • Heb je een Bachelor of Master? 

We vinden talent en enthousiasme belangrijker dan ervaring en stimuleren training en onderwijs. 

Is het bovenstaande op jou van toepassing? Laat het ons weten en kom langs voor een gesprek!

Wat bieden we jou?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. We verzorgen iedere dag een heerlijke lunch en geven voldoende vrije dagen voor ontspanning of bijvoorbeeld een verre reis: 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen. Vanuit de cao zijn zaken als reiskosten en pensioen goed geregeld. We investeren in teambuilding door middel van hackathons of teamuitjes en investeren in mensen door opleiding, stimulans voor kennisverbreding.

Wie zijn wij?

Het BI team bestaat uit meerdere BI specialisten en is onderdeel van de IT afdeling. We stellen de business in staat meer uit hun data te halen en werken met de nieuwste technologieën. De slogan van IT is: “We lead with technology”. Met ongeveer 150 medewerkers zijn wij werkzaam in vakgebieden van infrastructure tot webshop development. 

Kramp is een een toonaangevend B2B e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met 2.700 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Procedure voor deze vacature

Ga jij met ons de uitdaging aan?

We zoeken binnen ons team ook een BI Specialist. Wellicht is deze vacature ook interessant voor jou.

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

Lisa Hoftijzer

E: lisa@werkenbijkramp.nl

Delen: