KrampVarsseveld HBO/WO MASTER

Wij zijn op zoek naar een BI specialist om ons team te versterken en die ons kan helpen met het verder uitbouwen van het BI platform.

De functie

Een solide en geavanceerd BI platform geeft onze kenniswerkers de middelen om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Om dit te ondersteunen ontwikkelen wij een state-of-the-art Enterprise Data Warehouse op Teradata technologie en visualiseren we de data door middel van Tableau. 

Onze verwachtingen

 • Vind jij het automatisch genereren van een Data warehouse gaaf? 
 • Denk jij dat ELT meerwaarde heeft boven ETL? 
 • Vind jij het leuk om te innoveren met technologie? 
 • Gebruik jij je creativiteit om problemen op te lossen? 
 • Wil jij graag nieuwe dingen leren? 
 • Ben jij gek op het visualiseren van data? 
 • Kun jij de “taal” van de business leren? 
 • Droom jij wel eens in SQL? 
 • Is agile werken jouw tweede natuur? 
 • Heb je ervaring in BI? 
 • Heb je een Bachelor of Master? 

Is het bovenstaande op jou van toepassing? Laat het ons weten en kom langs voor een gesprek! 

We vinden talent en enthousiasme belangrijker dan ervaring en stimuleren training en onderwijs.

Wat bieden we jou?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. We verzorgen iedere dag een heerlijke lunch en geven voldoende vrije dagen voor ontspanning of bijvoorbeeld een verre reis: 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen. Vanuit de cao zijn zaken als reiskosten en pensioen goed geregeld. We investeren in teambuilding door middel van hackathons of teamuitjes en investeren in mensen door opleiding, stimulans voor kennisverbreding.

Wie zijn wij?

Het BI team bestaat uit meerdere BI specialisten en is onderdeel van de IT afdeling. We stellen de business in staat meer uit hun data te halen en werken met de nieuwste technologieën. De slogan van IT is: “We lead with technology”. Met ongeveer 150 medewerkers zijn wij werkzaam in vakgebieden van infrastructure tot webshop development.

Kramp is een een toonaangevend B2B e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met 2.700 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Procedure voor deze vacature

We zoeken binnen ons team ook een BI Data Engineer. Wellicht is deze vacature ook interessant voor jou.

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

Lisa Hoftijzer

E: lisa@werkenbijkramp.nl

Direct solliciteren

Doorlopend