KrampVarsseveld HBO

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar.

De functie

Op onze marketing afdeling is er ruimte voor een enthousiaste student die onze marketing medewerker ondersteunt in al hun werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij:

  • Retailmarketing
  • Sponsoring
  • Product campagnes bedenken en uitvoeren
  • Facebookpagina beheren
  • Ondersteunen bij de organisatie van events
  • Ondersteunen van de collega marketing medewerkers

We hebben ruimte voor ongeveer 12 uur per week. 
De tijden en dagen kunnen in overleg bepaald worden.

Onze verwachtingen

Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting marketing en/of communicatie. Omdat we werken in een internationale omgeving is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Engelse taal. Je bent een enthousiaste collega die graag meedenkt op een opbouwende en creatieve manier. Dit doe je het liefst samen met jouw collega's. Je hebt aandacht voor details, kan goed plannen en streeft altijd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

Miriam Bouwens

E: miriam@werkenbijkramp.nl

Direct solliciteren

Doorlopend