Varsseveld Kramp

Als er een bestelling wordt geplaatst via de webshop zorg jij er samen met je collega's voor dat de producten snel geleverd worden. Bestellingen van klanten worden verzameld en verzendklaar gemaakt.

De functie

Tevens worden er expeditie werkzaamheden en productaanpassingen uitgevoerd en zorg je voor een schone en veilige werkplek. Indien daartoe bevoegd bedien je stapelaars, vorkheftrucks en/of combitrucks en anderes transporthulpmiddelen op een veilige en verantwoorde manier. 

Onze verwachtingen

Secuur en nauwkeurig werken en communiceren in de plaatselijke taal. De werktijden zijn van 17.00 tot 22:00 uur. De eindtijd is een richttijd, dit is afhankelijk van drukte en hoeveelheid werk.


De werkzaamheden op de afdeling Expeditie zijn fysiek zwaar, daarom gata de voorkeur uit naar een man.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een gezonde werkplek, goede begeleiding en een fijne werkomgeving. We hechten bij Kramp veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar maken we ook waar.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt. 

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur. 

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Procedure voor deze vacature

Randstad is door Kramp gevraagd de werving en selectie uit te voeren voor deze vacature. Heb je interesse? Neem dan contact op met Randstad Direct Anne Beltman of Monique Sikking. Tel: (0544) 39 88 77 of mail kramp@nl.randstad.com 

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

K. Damen

E: karin@werkenbijkramp.nl

Delen: