KrampVarsseveld

De logistiek medewerker zorgt ervoor dat de aantallen en de kwaliteit van de binnenkomende- en uitgaande goederen worden gecontroleerd en dat de goederen op de juiste manier in voorraad worden genomen.

De functie

Bestellingen van klanten worden verzameld en verzendklaar gemaakt. Tevens zorg je voor een schone en veilige werkplek.

Onze verwachtingen

Secuur en nauwkeurig werken en communiceren in de plaatselijke taal. De werktijden zijn van 15.00/15:30 tot 22:00 uur. De eindtijd is een richttijd, dit is afhankelijk van drukte en hoeveelheid werk. Wij zoeken kandidaten die minimaal 3 avonden in de week beschikbaar zijn (waaronder een woensdag of vrijdag). Wekelijks geef je je beschikbaarheid per week aan (minimaal 3 dagen/maximaal 5). De diensten die aan worden geboden kunnen variëren van 0 tot 3 per week.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een gezonde werkplek, goede begeleiding en een fijne werkomgeving. We hechten bij Kramp veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar maken we ook waar.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt. 

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur. 

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Contactgegevens Intermediair

Randstad is door Kramp gevraagd de werving en selectie uit te voeren voor deze vacature. Heb je interesse? Neem dan contact op met Randstad Direct Nicole Roemaat of Monique Sikking. Tel: (0544) 39 88 77 of mail kramp@nl.randstad.com of gebruik de sollicteerbutton op deze pagina. 

Locatie

Varsseveld

Direct solliciteren

Doorlopend