KrampVarsseveld HBO

Tijdens deze stage krijg je de kans om mee te kijken binnen de afdeling Facility. Dit team bestaat uit de Facility Manager, Facility Supervisor, QHSE-coördinator en uit de afdelingen: Kantine, Receptie, Gebouwenbeheer en –onderhoud, Magazijnbeheer- en onderhoud.

De functie

De afdeling Facility is een hectische afdeling waarbij meerdere belangen steeds door elkaar lopen. In het begin van de stage zal de focus liggen op (operationele) ondersteuning op de afdeling en het leren kennen van de organisatie. Wanneer je alle systemen en collega’s goed kent, zal je op tactisch niveau steeds meer betrokken worden bij verschillende facilitaire projecten. Hierbij krijg je de mogelijkheid om de theorie van de opleiding in praktijk te brengen en hierin verbanden te leggen. Je krijgt van ons veel ruimte voor eigen inbreng en een kritische houding. Hierdoor heb je een actieve rol in de professionalisering van de afdeling. Er is daarnaast voldoende tijd voor schoolopdrachten en je krijgt de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren. 

Onze verwachtingen

Je bent een enthousiaste hbo-student en zit in het derde jaar van de opleiding Facility Management. Je bent beschikbaar voor vier á vijf dagen per week (stageperiode van zes maanden is een pre). Je hebt kennis van informatiesystemen zoals Word, Outlook, Acces, Excel e.d.. Je bent een echte teamplayer en kunt daarnaast goed zelfstandig werken. Ook durf je kritisch te zijn, verbetervoorstellen aan te dragen en hierover te sparren met je begeleider en collega’s.

Wat bieden we jou?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We zorgen ervoor dat je een goede begeleiding krijgt vanuit Kramp en dat je de ruimte krijgt om te leren en nog belangrijker, jezelf te ontwikkelen. Binnen Kramp zijn er binnen kaders flexibele werktijden, deze gelden dus ook voor jou! Je wordt beschouwd als volwaardig lid en zult tijdens je stage ook de kans en vrijheid krijgen om op verschillende organisatieniveaus taken zelfstandig en/of vanuit een coördinerende rol uit te voeren. Daarnaast bieden we een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manieren waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijke succes: een leidende positie in de markt. De mensen van Kramp zijn enthousiast, betrokken en informeel. We spreken de taal van de (interne) klant, begrijpen uitdagingen en denken hier actief in mee. Bij Kramp werken inmiddels meer dan 3000 collega’s. Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan drieduizend (internationale) medewerkers zouden we de groei en ontwikkeling niet waar kunnen maken. Bij onze vestiging in Varsseveld bieden wij jou een uitdagende voltijdstage!

Procedure voor deze vacature

Heb je vragen naar aanleiding van deze stage? Neem dan contact op met Karin Damen, HR Business Partner, via 0315-254284. Solliciteren kan tot en met dinsdag 21 november via onderstaande sollicitatiebutton. De gesprekken staan gepland op vrijdag 1 december aanstaande.

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

Karin Damen

E: karin@werkenbijkramp.nl

Direct solliciteren

Doorlopend