KrampVarsseveld of Leek MBO/WO/HBO

Als Technisch Sales Medewerker ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten wanneer het gaat over producten in de productgroep voertuigtechniek. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het behalen van de omzet binnen jouw rayon.

Daarvoor werk je nauw samen met elkaar in klantenteams. Dit doe je op de binnendienst vanuit ons kantoor in Varsseveld of Leek (afhankelijk van je woonplaats). Qua werkzaamheden kun je denken aan:

  • Afhandelen van inkomende technische vragen op het gebied van voertuigtechniek 
  • Aanbieden van specials, offertes en advies 
  • Helpen van de klanten om onze webshop optimaal te gebruiken 
  • Kennis van het assortiment voertuigtechniek up to date houden 
  • Delen van kennis met collega's en klanten door bijvoorbeeld trainen 
  • Signaleren van trends en ontwikkelingen ten aanzien van het assortiment en prijzen 
  • Omzetanalyses maken voor de productgroep voertuigtechniek

Onze verwachtingen

Je beschikt over de nodige ervaring en/of een opleiding in een technische, commerciële en/of landbouw richting. Daarnaast heb je een ruime kennis van de productgroep voertuigtechniek en beschik je over commercieel vermogen. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie is het een pre als je een goede kennis hebt van de Engelse taal. Uitdaging vind je in het perfect adviseren van de klant en het bieden van de juiste oplossing. Je wilt werken in een innovatieve omgeving waarin meedenken, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Wat bieden we jou?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Locatie

Varsseveld of Leek

Contactpersoon

Miriam Bouwens

E: miriam@werkenbijkramp.nl

Direct solliciteren

Doorlopend