MakroLandelijk 32 uur MBO/HBO

Voor onze klanten zijn wij op zoek naar een flexibel, proactief en assertief persoon, die zeer klant- en resultaatgericht, maar ook procesmatig sterk is. Je hebt ervaring in het aansturen van teams en beheerst daardoor verschillende stijlen van leidinggeven. Je bent behulpzaam en samenwerkend.

Dagelijks wordt Makro Breda bezocht door 2.000 klanten die bij elkaar 40.000 artikelen kopen. Als Afdelingsasssistent zorg je samen met jouw team voor een strakke, volle en commerciele afdeling en een optimale klant- en servicebeleving. Je bereikt dit door middel van dagelijkse aansturing en begeleiding van medewerkers in de activiteiten en processen op de afdeling. Als Afdelingsassistent maak je onderdeel uit van het zeer groot management team van Makro Breda en ben je de rechterhand/vervanging van de Afdelingsmanager van jouw afdeling.

Wat bieden wij?

  • Een contract van 32-40 uur.

  • 25 vakantiedagen.

  • Ruimte voor doorgroei en ontwikkeling.

  • Werken in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsense cultuur.

  • Een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling).

Selectieprocedure:

De selectieprocedure bestaat uit minimaal 2 gesprekken, een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Vind jij het leuk om in een winkel te werken? Ben je klantgericht, proactief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij net klaar met je MBO/ HBO opleiding en wil jij de praktijk in? Solliciteer dan snel op https://www.makro.nl/over/werken-bij-makro!

Direct solliciteren

Doorlopend