MakroDuiven 32 uur HBO

Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandelvestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder een dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan meer dan 5...

Ben jij op zoek naar een leerzame en superleuke meewerkstage op gebied van marketing en communicatie? Dan heb je ‘m gevonden! Bij Makro Kerstpakketten zijn we op zoek naar een stagiaire, met een vlotte en creatieve pen, een flinke dosis energie en hands on mentaliteit, die niet kan wachten om in ons team aan de slag te gaan.

Wat mag je verwachten?

  • Wij geloven dat je het meeste leert als je het zelf gaat doen. Je krijgt daarom al snel je eigen taken en verantwoordelijkheden en draait volledig mee in ons team.
  • Het schrijven van creatieve en functionele (product)teksten is een van je belangrijkste taken. Aan de hand van een duidelijke briefing schrijf je de beste teksten voor onze klanten.
  • Je leert werken met een CMS, ontwikkelt salestools, je bereid drukwerk- en fotografieprocessen voor, stelt (interne) nieuwsbrieven op en nog veel meer!

Wat verwachten wij?

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je HBO opleiding in de richting marketing / communicatie / commerciële economie
  • Je bent tenminste 20 weken beschikbaar
  • Je bent enthousiast, houdt van aanpakken, verstaat je vak en springt graag in het diepe (no worries, wij leren je zwemmen)
  • je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden

Over Makro Kerstpakketten
Werken bij Makro Kerstpakketten betekent werken bij de grootste eindejaarsgeschenken leverancier van Nederland.  Jaarlijks verkopen we bijna 1,5 miljoen eindejaarsgeschenken.
Je kunt ons, naast de kerstpakketten, kennen van het online keuze cadeau Cadeau Carrousel of de kerstmarkten die wij organiseren voor onze klanten.  Onze eindejaarsgeschenken worden in 16 showrooms verkocht. De inkoop, marketing, productie en distributie wordt verzorgd vanuit het hoofdkantoor in Duiven. Wij zijn onderdeel van Metro Group, waar ook Makro Groothandel onder valt.

Heb je interesse in deze veelzijdige stageplaats, maar je sollicitatie dan naar marketing@makrokerstpakketten.nl

Direct solliciteren

Doorlopend