MakroHengelo 32 uur 2-3 jaar MBO/HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en heb jij een passie voor Food en verse producten? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

Wat kun jij verwachten als Jr. Specialist AGF bij Makro Nederland

Door de inzet van Specialisten in de winkel, kunnen wij de klant nog beter tegemoet komen aan zijn of haar behoefte. Op de afdeling AGF (Aadappelen, Groente Fruit), werkt een enthousiast team dagelijks mee aan het leveren van de beste service aan onze klanten. Als specialist ben jij het gezicht van de afdeling en ervaar je de uitdaging om iedere dag weer een top prestatie te leveren voor de klant om zo je (omzet) doelstellingen te realiseren. Verder:

  • Ben jij eerste contactpersoon voor de klant en realiseer je een stijging in de omzet.

  • Geef jij onze klanten de beste service en ben je altijd bereid een extra stapje te zetten.

  • Adviseer je de klanten tijdens hun aankoopproces en vertaal je hun wensen naar passende oplossingen en producten.

  • Zorgen je ervoor dat jouw afdeling er altijd op en top uitziet en de klant nooit mis grijpt uit het schap.

  • Waarborg je de kwaliteit op de afdeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

  • Je deelt onze passie voor de klant en klantgerichtheid zit in je DNA.

  • Een sterke affiniteit met food.

  • Je hebt een sterk commercieel inzicht.

  • En bij voorkeur heb je 2 tot 3 jaar ervaring binnen retail/wholesale.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, maar heb je geen ervaring binnen dit vakgebied? Geen probleem. Bij Makro bieden wij jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als AGF specialist.

Werken bij Makro Nederland

Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang jij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij Makro Nederland ruime carrièremogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze internationaal groeiende onderneming.

 

Makro Nederland heeft in Nederland zo’n 3600 medewerkers en 17 vestigingen met een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro Nederland is onderdeel van METRO AG.  METRO werkt continu aan een uitstekende samenwerking door de beste producten en diensten te leveren aan 21 miljoen klanten in meer dan 25 landen.

Direct solliciteren

Doorlopend