Meltwater als werkgever

Meltwater helpt bedrijven om te groeien en naamsbekendheid op te bouwen. Met het online bedrijfsinformatieplatform van Meltwater worden dagelijks miljarden digitale documenten geanalyseerd. Zo worden nauwkeurig actuele zakelijke inzichten vergaard waarmee 20.000 bedrijven hun markten leren begrijpen, hun klanten kunnen benaderen en de nieuwe bedrijfsomgeving in de social media onder de knie krijgen. Meltwater heeft kantoren in 27 landen en hecht veel waarde aan persoonlijke, wereldwijde service gebaseerd op lokale deskundigheid.

Zo worden nauwkeurig actuele zakelijke inzichten vergaard waarmee 20.000 bedrijven hun markten leren begrijpen, hun klanten kunnen benaderen en de nieuwe bedrijfsomgeving in de social media onder de knie krijgen. Meltwater heeft kantoren in 27 landen en hecht veel waarde aan persoonlijke, wereldwijde service gebaseerd op lokale deskundigheid.

Wie zoeken wij?

We zoeken toppers op alle fronten. Verwacht dus een pittig en veeleisend sollicitatieproces. Maar laat dat je niet afschrikken: Als ons kunt overtuigen van je sterke ondernemingsgeest en doorzettingsvermogen, ben je meer dan welkom. Wij willen gretige professionals met goede sociale vaardigheden die kunnen leren en te lachen tegelijk.

2 vacatures bij Meltwater

Key Account Associate Amsterdam

Amsterdam Voltijd HBO/WO