Ministerie van DefensieBreda WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Heb jij een hbo- of wo-diploma en interesse in transport en logistiek? Als Officier Logistiek, Bevoorrading en Transport geef je leiding aan ongeveer 40 personen. Zij zorgen er elke dag voor dat het duizenden Landmacht-militairen en hun materieel aan niets ontbreekt.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan al het materieel van het peloton, voor de bevoorrading en het beheer door het peloton en voor tijdige materieelrapportages en -verantwoordingen. Je organiseert besprekingen en controleert de uitvoering en het optreden van je pelotonskader. Als leidinggevende van het logistiek peloton houd je toezicht op alle interne logistieke processen, onderhoud je contact met direct steunende eenheden en bereid je logistieke maatregelen voor met betrekking tot de alarmering en de oorlogstaak van de eenheid. Daarnaast zorg je voor de opleiding en vorming van je peloton en voor het begeleiden en beoordelen van je personeel.

Waar ga je werken?

Je wordt geplaatst bij een van de Landmachteenheden in het land. Je neemt daar ook deel aan oefeningen. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kunt worden. Maar je volgt eerst de anderhalf jaar durende Korte Algemene Luitenantsopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Je sluit de opleiding af met een vaktechnische opleiding van een half jaar bij het Opleidings- en Trainingscentrum Logistiek in Soesterberg.

Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma binnen het logistieke domein.
  • Je bent minstens 17 jaar en hooguit 28 jaar en 11 maanden oud.
  • Je lengte is minstens 155 cm.
  • Je mag een bril of lenzen dragen. Toegestane afwijking: -6 en +6.

Wat bieden we?

  • Je salaris is afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je op deze pagina.
  • Binnen de Landmacht zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onder bepaalde voorwaarden kun je zelfs studeren op kosten van Defensie.
  • Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren? 

Voordat je kunt solliciteren moet je een voorlichting hebben gevolgd.

Direct solliciteren

nog 7 dagen