Ministerie van DefensieBreda 40 uur WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Lijkt het je leuk om meer van de wereld te zien dan je praktijkruimte en de directe omgeving daarvan? En vind je het een uitdaging om sommige complexere gebitsproblemen zelf op te lossen? Verbreed dan je horizon als tandarts bij de Marine.

Wat ga je doen?

Als marinetandarts werk je in een groepspraktijk met naast de algemene tandartsen en assistenten drie specialisten: een endodontoloog, een paradontoloog en een gnatholoog. Je voert behandelingen en periodieke controles uit en houdt spreekuren. Indien nodig regel je aanvullende, specialistische hulp. Je komt als marinetandarts in andere situaties terecht dan tandartsen in de civiele gezondheidszorg. Omdat je niet altijd onmiddellijk kunt doorverwijzen, moet je meer problemen zelf oplossen. Ook sommige indicaties waarbij je normaal gesproken doorverwijst naar een kaakchirurg.

Waar ga je werken?

Je werkt in een van de zes marinekazernes in Nederland en het Caribisch gebied, op een schip of bij het Korps Mariniers in het veld in een mobiele praktijk. De plek beïnvloedt je manier van werken. Je apparatuur is in het veld bijvoorbeeld beperkter dan aan de wal. Toch moet je er dezelfde klachten mee verhelpen. Na aanstelling volg je eerst een officiersopleiding van 10 weken op de KMA in Breda.

Wie zoeken we?

  • Je hebt de universitaire opleiding Tandheelkunde afgerond.
  • Je beschikt over zelfstandigheid en improvisatievermogen.
  • Je leeftijd is op het moment van aanvang van de opleiding hooguit 37 jaar en 11 maanden.

Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring vind je hier.

Wat bieden we?

  • Je salaris is afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je op deze pagina.
  • Je krijgt een aanstelling als militair bij Defensie. Als Officier Tandarts krijg je een initiële aanstelling voor 3 jaar met een proeftijd van 6 maanden (fase 1). Daarna kun je besluiten de dienst te verlaten óf door te stromen naar fase 2 (geen dienverplichting meer). Na het bereiken van je maximale looptijd in rang bekijken we of je doorstroomt naar fase 3, met een contract voor onbepaalde tijd.
  • Na je militaire opleiding heb je een dienverplichting van drie jaar. Gedurende de dienverplichting krijg je een premie van € 12.000,- bruto per jaar, uitbetaald na fase 1.
  • Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?

Voor verdere oriëntatie op deze functie kun je een mail sturen naar specialisten@werkenbijdefensie.nl. Het is handig om je cv in je mail mee te sturen zodat wij over al je gegevens beschikken.

 

Direct solliciteren

nog 7 dagen