NCOI Groep als werkgever

Samen werken we aan een blijvend sterker Nederland Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar wij als NCOI Groep voor staan. Dat is behoorlijk ambitieus. Ambitie is dan ook een van de kernwaarden van onze organisatie.

Jaarlijks maken we tienduizenden werkenden sterker, waardoor ze waardevoller worden voor de bedrijven, organisaties en overheden waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties.

Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Als onze mensen kansen zien, dan geven wij ze volop de ruimte. Het succes van onze medewerkers is namelijk ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert ons het beste uit onszelf te halen.

Dus werk je graag in een omgeving waar de lat niet alleen hoog ligt, maar ook echt gehaald wordt, dan komen we graag met je in contact om onze gezamenlijke succesvolle toekomst te bespreken.

Onze kernwaarden

  • Ambitieus: Onze studenten leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden. Het uiterste uit onszelf te halen.
  • Gedisciplineerd: Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat een soort topsport. En net als topsporters moet je dan gefocust zijn, 100% op elkaar kunnen rekenen, er vol voor gaan. Dat bedoelen we met gedisciplineerd; met de discipline van een topsporter.
  • Hulpvaardig: Wij helpen mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om ze daarbij te helpen. En we hebben de kennis en expertise om dat optimaal te doen. Dat maakt ons hulpvaardig. Naar de klant, en naar elkaar.

Recruitment Days Groningen

11 t/m 14 december 2017 Duisenbergbuilding, Zernikecomplex

Recruitment Days Groningen is het grootste recruitment evenement van Noord-Nederland.

Ook wij, NCOI Groep, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Recruitment Days Groningen.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

11 vacatures bij NCOI Groep

Corrector (Hilversum)

Hilversum Starter HBO/WO

Sales Topper

Hilversum Starter MBO/HBO

Commercieel Servicemedewerker

Hilversum Starter MBO/HBO

Studentmanager

Hilversum Starter MBO/HBO

Evenementen

Maak kennis met NCOI Groep op de volgende evenementen:

11dec

Recruitment Days Groningen

Duisenbergbuilding, Zernikecomplex 11 t/m 14 december 2017