NCOI Groep als werkgever

Waarom NCOI? Omdat je wil werken bij de grootste opleider van Nederland! Met een echte ondernemer aan het roer is NCOI vanaf 1996 uitgegroeid tot groep van 17 opleiders, meerdere vestigingen en 1850 medewerkers.

Wij zijn ambitieus, gedisciplineerd en hulpvaardig. Ons doel is om mensen blijvend te ontwikkelen en op te leiden. Dat doen we met gerenommeerde opleiders als Scheidegger, Boertien Vergouwen Overduin en Luzac.

Nuchtere, ambitieuze en hardwerkende collega’s zorgen er elke dag opnieuw voor dat ruim 200.000 studenten hun opleiding of training kunnen volgen.

Van onze managers vraagt dit snel schakelen en slim inspelen op een altijd bewegende markt. We willen blijven groeien en zijn daarom op zoek naar het talent van de toekomst. Ga jij deze uitdaging aan?

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Op organisatieniveau betekent dit dat wij innoveren, zoeken naar nieuwe kansen in de markt en inspelen op de vraag van de toekomst. Een voorbeeld hiervan is onze Online Academy, het nieuwste op e-learning gebied.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling betekent dit dat je aan de slag gaat met projecten die er echt toe doen. Zo hebben onze trainees een nieuw datamanagementsysteem ontwikkeld, een nieuw social mediabeleid opgesteld en de interne processen geoptimaliseerd. Welke waarde ga jij toevoegen aan onze organisatie?

Wij beloven je de beste trainers, maatwerktrainingen, intervisie en topbegeleiders. Waar word je gecoacht door een van de directieleden zelf? Bij ons. We kunnen niet anders, het is ons dagelijkse werk. Mensen succesvoller maken in hun loopbaan. Groei met ons mee en maak Nederland sterk!

Onze kernwaarden

  • Ambitieus: Onze studenten leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden. Het uiterste uit onszelf te halen.
  • Gedisciplineerd: Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat een soort topsport. En net als topsporters moet je dan gefocust zijn, 100% op elkaar kunnen rekenen, er vol voor gaan. Dat bedoelen we met gedisciplineerd; met de discipline van een topsporter.
  • Hulpvaardig: Wij helpen mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om ze daarbij te helpen. En we hebben de kennis en expertise om dat optimaal te doen. Dat maakt ons hulpvaardig. Naar de klant, en naar elkaar.

6 vacatures bij NCOI Groep

Sales Trainee

Hilversum Traineeship WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Programmamanagement bij Boertien Vergouwen Overduin

Hilversum Stage WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Klantadviseur bij Schoevers

Hilversum Starter HBO

Commercieel Servicemedewerker

Hilversum Starter MBO/HBO

Studentmanager

Hilversum Starter MBO/HBO

Commercieel Opleidingsadviseur

Hilversum Starter HBO