Hilversum 40 uur MBO/HBO NCOI Groep

Wij zijn per direct op zoek naar een nauwkeurige aanpakker die ons Portal team tijdelijk komt versterken!

Als Administratief Medewerker ben jij de steun en toeverlaat van de Portal Medewerkers. Je ontzorgt je collega's door de licht administratieve werkzaamheden op je te nemen en de telefoon te bemannen. Door je snelheid, daadkracht en nauwkeurigheid kunnen je collega's ervan op aan dat deze werkzaamheden in de juiste handen zijn. Zij kunnen zich dan focussen op de complexere hoofdtaken.

De volgende taken horen tot jouw functiepakket:

  • Het opvragen van ontbrekende (NAW) gegevens benodigd voor het compleet maken van een inschrijving;
  • Het beantwoorden van eenvoudige e-mails;
  • Het op tijd afhandelen van toebedeelde taken zoals licht administratieve werkzaamheden en (terug)belverzoeken;
  • Het telefonisch beantwoorden van eenvoudige/standaard vragen;
  • Het deelnemen aan Portal team overleggen.


Het Team
Je komt te werken in een leuk en fijn team van Portal Medewerkers en Portal Coördinatoren. Naast het erg leuk hebben met elkaar wordt er ook hard gewerkt. Er is veel kennis en kunde aanwezig waarvan je kunt leren en de collega's staan voor elkaar klaar. Je werkt nauw samen met de Portal Medewerkers en Portal Coördinatoren en rapporteert rechtstreeks aan de Manager Portals.

Het profiel

Qua persoonlijkheid ben je klantgericht, loyaal, open en enthousiast! Je vindt het leuk om met het team mee te denken en bij te springen in drukke periodes.

Deze functie zal je de meeste uitdaging bieden wanneer je voldoet aan het onderstaande profiel:

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau 0-1 jaar administratieve werk- en/of stage-ervaring.
Je hebt bij voorkeur enige secretariële en/of administratieve ervaring in bij voorkeur een dienstverlenende werkomgeving.
Je hebt affiniteit met moderne administratieve ICT systemen waaronder databases.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je werkt nauwkeurig in het verwerken van data.
Je hebt een goede beheersing van Outlook, Word en Excel.

Herken je jezelf hierin? Lees dan verder!

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden een mooi startsalaris aan tussen de €1707,- en  € 1800,- bruto op basis van 40 uur.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Janine Keizerweerd via de ´Reageer´ button.

Delen: