NCOI GroepHilversum 32 uur HBO

Houd je van babbelen met mensen en heb je interesse in wat mensen beweegt? Pak dan nu je kans!

Voor ons Sales Contact Center zijn wij op zoek naar Commercieel Opleidingsadviseurs (32-40 uur)

HOE KAN JE DAG ERUIT ZIEN?
Het is een dynamische werkomgeving! In een fijne werksfeer waar heel sterk het ‘wij-gevoel’ heerst, bel je potentiële studenten die jij op adviserende wijze gaat overtuigen om zich in te schrijven voor een opleiding. Jouw enthousiasme zorgt voor plezier in je werk en doordat je de behoefte van de potentiële student in kaart brengt, kan je het gesprek sturen richting de inschrijving van de klant. Aan het einde van de dag voel je dat je impact hebt gehad op de groei van de kandidaat en je voelt je gewaardeerd…

Het profiel

  • HBO werk –en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, in commerciële richting
  • Ervaring en/of affiniteit met telefonische werkzaamheden
  • Een vlotte en enthousiaste persoonlijkheid
  • Goede computervaardigheden; je kan rap en snel typen zonder taalfouten te maken
  • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Overtuigingskracht, doorzetting –en inlevingsvermogen

Je werkt 10x per jaar op een voorlichtingsavond en 3x per jaar op een Open Dag op zaterdag

WAAROM WERKEN ALS COMMERCIEEL OPLEIDINGSADVISEUR?
Het is leuk om in te stromen op de salesafdeling, want daar leer je de organisatie snel en goed kennen. Vanuit je ambitie kan je na het 1e jaar een ontwikkeltraject opstellen om verder te groeien binnen het bedrijf. Je wordt geïnspireerd door je collega’s die met hun winnaarsmentaliteit telkens weer streven naar de beste resultaten. De perfecte plek voor salestalent, omdat je voor een succesvolle carrière moet weten hoe je mensen kunt beïnvloeden. Deze rol legt daar een goede basis voor.

Werken bij de grootste opleider van werkend Nederland betekent topsport! Daarom zijn we altijd op zoek naar competente, bevlogen en energieke medewerkers die zich willen ontwikkelen. Hoe hoog leg jij de lat?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Hieronder vind je meer informatie over de organisatie en de afdeling. Ben je al enthousiast geworden? Reageer dan nu gelijk door onderaan deze pagina op "Reageer met CV" te klikken.

OVER NCOI
Onze werklocatie bevindt zich in Hilversum. Intern noemen wij deze functie ‘Opleidingsadviseur’. Een rol waarin je gepassioneerd vertelt over NCOI en de opleidingen. Het draait om relatiebeheer en klantenbinding.

Kom bij ons! Als je solliciteert, krijg je zeker een reactie! Stuur je CV en benoem in je motivatiebrief waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Grijp nu je kans en klik op de ‘reageer’ button!

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen. 

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je.

Direct solliciteren

Doorlopend