NCOI GroepHilversum MBO/HBO

WAAR LEG JIJ DE LAT??? Voor ons Sales Contact Center zijn wij op zoek naar een COMMERCIEEL SERVICEMEDEWERKER (24-40 uur) Ben je ambitieus, gedisciplineerd en hulpvaardig? Dan hoor je thuis bij NCOI!

Werken bij de grootste opleider van werkend Nederland betekent topsport! Daarom zijn we altijd op zoek naar competente, bevlogen en energieke medewerkers die zich willen ontwikkelen. Waar leg jij de lat?

HOE KAN JE DAG ERUIT ZIEN?
Het is druk! Er zijn massa’s inschrijvingen voor opleidingen en er is volop beweging op de afdeling. Vandaag zet jij je weer schrap om samen met je collega’s te bellen naar studenten en het wordt een uitdaging. Je gaat ze melden dat de opleiding waarvoor zij zich hebben ingeschreven niet door gaat, maar biedt ze gelijk een oplossing. Met je organisatietalent en plannersinzicht heb je namelijk al gezien dat zij de opleiding op een andere locatie kunnen volgen en daar mag jij ze van overtuigen.

Het profiel

VOOR DEZE ROL BESCHIK JE OVER…

  • HBO werk –en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, in commerciële richting
  • Ervaring en/of affiniteit met telefonische werkzaamheden
  • Een vlotte en enthousiaste persoonlijkheid
  • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Overtuigingskracht en stressbestendigheid
  • Doorzetting –en inlevingsvermogen
  • Flexibiliteit; af en toe werk je in de avond of sta je op een voorlichtingsbijeenkomst


WAAROM WERKEN ALS COMMERCIEEL SERVICEMEDEWERKER?
Het is leuk om een oplossing te vinden voor het probleem en de student daar van te overtuigen. Met je invloed kan je een grote rol spelen in hun ontwikkeling. Ook als je hun ‘nee’ weet om te buigen in een ‘ja’ als dat nodig is. En dan het schouderklopje als diezelfde klant je later bedankt dat je zoveel moeite deed voor zijn of haar ontwikkeling. Het is dankbaar werk en goed voor je eigen ontwikkeling, omdat je voor een succesvolle carrière moet weten hoe je mensen kunt beïnvloeden.

ACTIE!
Onze werklocatie bevindt zich in Hilversum. Intern noemen wij deze functie ‘Planningsadviseur’. Een rol waarin jij continue bezig bent en schakelt tussen service –en salesgerichtheid en dat binnen een inspirerende werkomgeving. 

Kom bij ons! Als je solliciteert, krijg je zeker een reactie! Stuur je CV en benoem in je motivatiebrief waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Grijp nu je kans en klik op de ‘reageer’ button!

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Direct solliciteren

Doorlopend