Hilversum 0-2 jaar MBO/HBO NCOI Groep

Wil jij als HR Medewerker verantwoordelijk zijn voor de HR - administratie bij een van de snelst groeiende werkgevers van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als HR-medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de HR-administratie binnen NCOI Groep.

Jouw doel: een strak georganiseerde en foutloze HR-administratie. Jij bent verantwoordelijk voor uitvoering van de verschillende arbeidsvoorwaardelijke regelingen en cao’s. 

Verdere taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig voeren van de personeelsadministratie:
 • Verwerken van mutaties ten aanzien van de in-, door- en uitstroom;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanhangsels en brieven en ervoor zorgen dat deze tijdig ondertekend retour komen;
 • Doorvoeren van personele mutaties in het personeelsinformatiesysteem en wijzigingen doorgeven aan de Salarisadministratie, Facilitaire Zaken en ICT;
 • Het verschaffen van informatie en beantwoorden van vragen van leidinggevenden en medewerkers over de diverse regelingen;
 • Beantwoorden van telefoontjes op de HR-afdeling;
 • Ziekteverzuimregistratie en het bewaken van tijdige acties in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en meldingen aan UWV;
 • Administratieve ondersteuning van de HR – adviseurs;
 • Opstellen van diverse rapportages;
 • Administratieve ondersteuning bij voorkomende HR-projecten;
 • Afhandelen van binnenkomende post.

 
Het team
In deze functie werk je in een professioneel team aan een optimale en goed georganiseerde HR-administratie. Je werkt nauw samen met de HR Adviseurs, je collega’s van de HR- en Salarisadministratie en het Recruitmentteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager HR Operations.

Het profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over HBO-werk- en –denkniveau. . 
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden en processen binnen een HR afdeling in een commerciële organisatie. 

Bovendien beschik je over:

 • Actuele kennis van de diverse HR wetten;
 • Een zeer accurate en integere werkwijze;
 • Een klant- en servicegerichte manier van handelen richting externen en collega’s;
 • Het vermogen om snel te schakelen en de juiste prioriteiten te stellen;
 • Een gezonde dosis stressbestendigheid en positiviteit!

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen. 

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je.

Delen: