NCOI GroepHilversum 32 uur HBO

Is het jouw ambitie om het merk Schoevers verder uit te bouwen? Ben jij op je best in een dynamische omgeving waar jij mag meebouwen aan een succesvol salesteam?
Wellicht ben jij dan onze nieuwe Klantadviseur!

Klantadviseur- Schoevers deeltijd

Als Klantadviseur adviseer je potentiële studenten over het specialistische opleidingsaanbod van Schoevers en je weet hen op basis van je advies en enthousiasme te motiveren zich in te schrijven voor een passende opleiding. Je krijgt energie van het afhandelen van een groot aantal calls per dag, waarbij het voeren van kwalitatieve adviesgesprekken centraal staan. De kern van deze functie is het zo goed mogelijk informeren en adviseren van potentiele Schoevers studenten. Daarnaast vinden er maandelijks adviesgesprekken plaats tijdens onze voorlichtingsbijeenkomsten en ben je op incidentele basis het visitekaartje op onze beurzen.
 
Wat ga je zoal doen?

In deze functie voer je telefonisch (Inbound en Outbound) commerciële adviesgesprekken met potentiele studenten;

 • Je geeft inhoudelijk advies over opleidingsvragen en je weet een passend antwoord te vinden op het opleidingsvraagstuk van de student, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat;
 • Zorgdragen voor een optimale bereikbaarheid;
 • Het zelf actief telefonisch benaderen van potentiele studenten is een van de uitdagingen waar je voor staat;
 • Potentiele klanten voorzien van kostenoverzichten, brochures en opleidingsinformatie en opvolgen van de verstuurde informatie;
 • Actief signaleren van verkoopkansen en het proactief benaderen potentiële studenten;
 • Behandelen van schriftelijke informatieverzoeken en brochure-aanvragen van potentiële studenten;
 • Nauwkeurig vastleggen van studentgegevens, gespreksverslagen, opvolgacties, etc.;
 • Invulling geven aan marketingacties en –projecten.
   

Het profiel

Voor de vacature van Opleidingsadviseur zoeken we een representatieve, sales gedreven en communicatief sterke collega. Je bezit een hbo werk- en denkniveau en bent toe aan een volgende stap in je sales carrière. Je beschikt over werkervaring in een commerciële functie binnen een professionele, dienstverlenende organisatie.
Woorden als resultaatgericht, energiek, enthousiasme, daadkracht en proactief zijn jou op het lijf geschreven en je staat stevig in je schoenen. Je bent gewend te werken met targets en je energieke, professionele persoonlijkheid en je doortastendheid maken je tot een prettige gesprekspartner.
 
Bovendien beschik je over:

 • Een klant- en kwaliteitsgerichte, én commerciële instelling;
 • Een proactieve, oplossingsgerichte en flexibele persoonlijkheid.
 • Een adviserende en overtuigende communicatiestijl.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke gespreksvaardigheden.

De organisatie

Schoevers is een particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring. We hebben de kennis en de drive om mensen succesvol voor te bereiden in alle supportrollen, van beginnend MBO- niveau tot aan senior- executiveniveau. Schoevers is dan ook een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het bedrijfsleven.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een inspirerende werkcultuur. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En met een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Janine Keizerweerd via de 'reageer' button.

Direct solliciteren

Doorlopend