NCOI GroepHilversum 32 uur MBO/HBO

WAAR LEG JIJ DE LAT??? Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar een:

STUDENTMANAGER
(32-40 uur)

Ben je ambitieus, gedisciplineerd en hulpvaardig? Dan hoor je thuis bij NCOI!

Werken bij de grootste opleider van werkend Nederland betekent topsport! Daarom zijn we altijd op zoek naar competente, bevlogen en energieke medewerkers die zich willen ontwikkelen. Waar leg jij de lat?

HOE KAN JE DAG ERUIT ZIEN?
Als Studentmanager is geen dag hetzelfde. De hectiek zorgt voor een bruisende werkomgeving waarin iedereen de hele dag door contact heeft met studenten. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van een studentenpool, die jij als eerste benadert voor een intakegesprek. Om het overzicht te behouden en het proces te bewaken moet je eerst weten wat de student allemaal wil en nodig heeft. Hiermee draag je bij aan de individuele ontwikkeling van de student. Leuk om iemand te zien groeien…

Het profiel

VOOR DEZE ROL BESCHIK JE OVER…

  • HBO werk –en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding op niveau 4
  • Ervaring en/of affiniteit met telefonische werkzaamheden
  • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Een vlotte, enthousiaste persoonlijkheid met een positieve, sociale instelling
  • Ongelofelijke servicegerichtheid, talent voor multitasken en flexibiliteit
  • Empathisch -en inlevingsvermogen


WAAROM WERKEN ALS STUDENTMANAGER?
Je hebt de kans om iets te betekenen en belangrijk te zijn in de ontwikkeling van studenten. Door het overzicht te bewaken en verbinding te leggen tussen verschillende afdelingen, beheer je als het ware het grotere plaatje. Die verantwoordelijkheid betekent ook dat je alles over je heen kan krijgen en dat biedt mooie kansen voor je verdere carrière. Je zelfvertrouwen zal gigantisch toenemen. Door het managen kan je anticiperen op problemen waardoor jij het succes in de studie van je studenten mede bepaalt.

Je bent de vaste contactpersoon voor je studenten voor hun voortgang en pakt problemen en vragen op, handelt klachten af, beoordeelt toelatingsdossiers en geeft studieadvies.

ACTIE!
Onze werklocatie bevindt zich in Hilversum. Intern noemen wij deze functie ‘Studieadviseur’. Een rol waarin je directe invloed hebt op de ontwikkeling van jouw studenten. 

Kom bij ons! Als je solliciteert, krijg je zeker een reactie! Stuur je CV en benoem in je motivatiebrief waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Grijp nu je kans en klik op de ‘reageer’ button!

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Het aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Direct solliciteren

Doorlopend