Pon als werkgever

Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen. Er is veel veranderd in die tijd. En ook weer niet. Want het pionieren zit nog altijd in ons bloed.

Onze wereld is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzetmachines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken we wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Waarom kiezen voor PON?

Kiezen voor Pon is kiezen voor de wereld van Pon waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act! Daarom investeren we in je ontwikkeling en in je gezondheid.

  • PASSION TO PERFORM
  • MAKE IT FUN
  • ACT RESPONSIBLY
  • TRUST TO ACT

Recruitment Days Groningen

11 t/m 13 december 2017 Duisenbergbuilding, Zernikecomplex

Recruitment Days Groningen is het grootste recruitment evenement van Noord-Nederland.

Ook wij, Pon, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Recruitment Days Groningen.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met Pon op de volgende evenementen:

11dec

Recruitment Days Groningen

Duisenbergbuilding, Zernikecomplex 11 t/m 13 december 2017
30jan

Erasmus Recruitment Days

Erasmus University, Rotterdam 30 januari t/m 15 februari 2018