Pon als werkgever

Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen. Er is veel veranderd in die tijd. En ook weer niet. Want het pionieren zit nog altijd in ons bloed.

Onze wereld is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzetmachines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken we wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Waarom kiezen voor PON?

Kiezen voor Pon is kiezen voor de wereld van Pon waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act! Daarom investeren we in je ontwikkeling en in je gezondheid.

  • PASSION TO PERFORM
  • MAKE IT FUN
  • ACT RESPONSIBLY
  • TRUST TO ACT

Star Management Week

25 okt t/m 9 nov 2018 T Building Erasmus University Campus

STAR is the study association of Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). With more than 6,500 members, STAR is Europe’s largest student ruled study association and above all the most active and professional study association in the Netherlands. Each year, about 300 dedicated active members organize STAR projects that reach thousands of students.

Ook wij, Pon, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Star Management Week.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

19 vacatures bij Pon

Stagiair(e) Corporate Communications

Almere Stage WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

International E-commerce Trainee

Barneveld (NL) of Soest (DUI) Traineeship HBO/WO MASTER

Evenementen

Maak kennis met Pon op de volgende evenementen:

25okt

Star Management Week

T Building Erasmus University Campus 25 oktober t/m 9 november 2018