PonPapendrecht 32 uur HBO

Als stagiair(e) loop je mee met diverse marketing & communicatie projecten, Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen en opmaken van mailings. Dit betreft bijvoorbeeld mailings naar klanten voor evenementen, maar ook het opmaken van de wekelijkse intranet nieuwsbrief. Eveneens lev...

Daarnaast assisteer je bij het uitrollen van campagnes. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van promotiemateriaal, zowel offline als online. Hiernaast assisteer je ook bij het organiseren van klantevenementen en beurzen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je volgt momenteel een HBO opleiding in de richting van Communicatie of Marketing.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt goede ontwikkelde communicatie vaardigheden.
  • Je hebt een proactieve houding.
  • Je bent minimaal beschikbaar voor 32 uur per week, startend in april 2017 of vanaf september 2017.

WAT BIEDEN WIJ?

We bieden jou een leerzame en uitdagende stageplaats waar je kennis en ervaring kunt opdoen binnen verschillende delen van een dynamische organisatie. Binnen een gevarieerd team bieden wij jou een ontspannen en informele werksfeer waar ruimte is voor jouw talenten en persoonlijke ontwikkeling. Hiernaast bieden wij jou een passende stagevergoeding.

WIE ZIJN WIJ?

Pon Power B.V. is de importeur van Caterpillar motoren in Nederland. We zijn actief op het gebied van verkoop van en het verlenen van service aan Cat diesel- en gasmotoren, generatorsets en installaties voor warmtekrachtkoppelingen (WKK’s). We zijn een organisatie met circa 460 medewerkers en zijn gevestigd in Papendrecht en hebben daarnaast verschillende Service Vestigingen verspreidt door Nederland. Pon Power richt zich vooral op de Nederlandse markt zoals, scheepvaart, tuinbouw, transport en logistiek, aannemerij, energiebedrijven, data centers en openbare instellingen. Daarnaast leveren we aan internationaal opererende ondernemingen, zoals scheepswerven, oliemaatschappijen en bouwers van baggermaterieel. Hiernaast maakt Pon Power deel uit van Pon, een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Er werken meer dan 13.000 mensen verspreid over 450 vestigingen in 21 landen. Pon is importeur van onder andere, Volkswagen, Audi, Seat. MAN, Gazelle en Continental. Pon Power biedt jou een baan in een dynamische en internationaal-georiënteerde organisatie.

CONTACT INFORMATIE

Voor vragen over de stageplaats kun je contact opnemen met Eveline Klomp (Stagecoordinator) via het telefoonnummer 078 6420 296.

Direct solliciteren

Doorlopend