PonDen Bosch 40 uur MBO/HBO

Heb jij passie voor grafische vormgeving? Jij wilt graag alle facetten van grafisch vormgeven leren en ook nog creatief?

Omschrijving stage
Het betreft een fulltime meewerkstage op de afdeling marketing vanaf augustus/september 2017. Je zal met name werkzaam zijn op de hoofdvestiging in ’s-Hertogenbosch. Je zal met name bezig zijn met het ontwerpen van grafische uitingen. Er is helaas geen mogelijkheid voor een afstudeeropdracht.

Het marketingteam
De afdeling Marketing bestaat uit twee Offline Marketeers, twee Online Marketeers, een Marketing Business Analist, een Grafisch Vormgever en de Marketing Manager die de afdeling aanstuurt. Je komt te werken op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is. Een 9 tot 5 mentaliteit is hier niet van toepassing en flexibiliteit is dan ook gewenst. Zoek jij een afwisselende baan in een hardwerkend maar gezellig team? Lees dan verder!

Zomaar een werkdag bij Van den Udenhout
Wanneer jij ’s ochtends binnenkomt controleer je als eerste je mail. Je ziet verschillende e-mails, waarvan 1 voor de afdeling P&O. Zij vragen om een opzet voor een uiting die zij kunnen gebruiken om kandidaten te werven. Samen met de grafisch vormgever heb je om 11:00 uur overleg over lopende zaken en dingen die jullie willen verbeteren. Jij zorgt ervoor dat het technisch gerealiseerd kan worden. Jij kan met je kennis over technische DTP en creatieve DTP een goede bijdrage leveren aan de verbeteringen op grafisch gebied. Doordat jij zowel geïnteresseerd bent in Technisch DTP, creatief DTP, grafische vormgeving en webdesign draag je aan alle onderdelen je steentje bij.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Functie-eisen

  • Je studeert momenteel aan een MBO of HBO opleiding, Digital publishing of crossmedia vormgeving (Sint Lucas) of vergelijkbaar. Je bent een tweede of derdejaars student.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt naast technische interesse voor het realiseren van uitingen op papier is ook interesse voor online uitingen 
  • Je woont in een straal van 30 km van Den Bosch


Persoonlijke vaardigheden

  • Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Creatief en komt met innovatieve oplossingen
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en neemt graag initiatief

WAT BIEDEN WIJ?

Van den Udenhout als stagebedrijf
Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een stage in een dynamische organisatie met een team van ruim 500 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Wij bieden jaarlijks aan ruim 40 stagiaires een stageplaats aan op het gebied van Sales, HR, Marketing, Administratie, Werkplaats. In dit dynamische bedrijf krijg je als stagiair de kans om volwaardig mee te draaien in het werkveld.

WIE ZIJN WIJ?

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux Schadeherstel / Boschman Autoschade / Autoschade 040), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

CONTACT INFORMATIE

Contactinformatie
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons! Kijk ook eens bij onze andere vacatures op: www.werkenbijvandenudenhout.nl

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Hans van Schaijk, grafisch vormgever, op telefoonnummer 073-6464444.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je WhatsAppen naar Manouk van Schijndel (P&O adviseur), telefoonnummer 0630484027. Zij beantwoordt graag al je vragen!

Doorlopend

Solliciteer voor Stage (meewerk) Grafische Vormgeving Marketing (Fulltime) - Den Bosch

Ponverplicht veld