PonLeusden 40 uur HBO

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? Pon Porsche Import zoekt een gedreven student(e) die volwaardig kan meedraaien op de Marketing & Communicatie-afdeling.

Pon Porsche Import, gevestigd op de Pon Campus in Leusden bruist van de dynamiek: voor ons kleine maar hechte team, waar hard vóór en mét elkaar wordt gewerkt aan het merk Porsche zijn wij per direct op zoek naar een gedreven:
Stagiair(e) Events & PR Porsche

Pon Porsche Import in Leusden is de officiële importeur van Porsche in Nederland. Samen met onze acht dealerbedrijven vertegenwoordigen wij dit legendarische automerk dat staat voor sportiviteit, innovatie, pure passie en topkwaliteit. Dat geldt voor al onze productlines. Of we nu praten over de sportwagens 911, Cayman en Boxster, onze supersportwagen de 918 Spyder, of over de Cayenne en Macan die de benchmark van sportiviteit zijn in het SUV segment. Maar uiteraard ook wanneer we het hebben over de recentelijk compleet vernieuwde Porsche Panamera, onze 4-deurs Gran Turismo en de sportieve Sport Turismo. De kwaliteit van Porsche beperkt zich echter niet alleen tot de modellen: de complete organisatie is rondom dit thema ingericht, van werkplaats tot Classic Center.

Als stagiair zal je de PR Manager en de Productmanagers ondersteunen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Denk hierbij aan het volgende: het organiseren en coördineren van persreizen, de verzending van persberichten, woordvoering naar de media, inplannen van testauto´s voor media, scannen van de belangrijkste media op nieuws, interne contacten onderhouden met de collega’s van Communicatie & Productmarketing, Sales & Logistiek en After Sales. Externe contacten onderhouden met leveranciers, media, Porsche Clubs en Porsche AG. Naast de belangrijke ondersteunende PR activiteiten zal je de Productmarketeers ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van evenementen. Je bent hiervoor ook bereid om buiten de reguliere werktijden de handen uit de mouwen te steken. Je bent de ideale kandidaat als je een derdejaars HBO student bent, die communicatief en sociaal vaardig is en dat koppelt aan een onderzoekend en ondernemend karakter. Bovendien wil je graag gas geven én werk je graag mee aan het uitdragen van de Porsche merkbeleving.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Wij zoeken:

  • HBO Marketing Communicatie
  • Meewerkstage (geen afstudeeropdracht)
  • Stage vanaf september en minimaal 20 weken
  • Affiniteit met Automotive is mooi meegenomen
  • Affiniteit met PR en het organiseren van evenementen is een echte pré
  • Communicatief en sociaal vaardig: je bent enthousiast, een harde werker en een gezellige collega
  • Goede beheersing Microsoft Office (o.a. Powerpoint) en basiskennis Photoshop is een pré.
  • Een zelfstandige stagiaire die graag wil leren

WAT BIEDEN WIJ?

Een mooie stageplaats bij één van de mooiste luxe automerken in Nederland. Wij bieden een dynamische leeromgeving met ruimte voor eigen initiatief en een leuk team. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

CONTACT INFORMATIE

Durf jij deze uitdaging aan? Reageer dan in de hoogste versnelling!

Direct solliciteren

Doorlopend