PonLeusden 40 uur HBO

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? De Pon Porsche Dealergroep zoekt een gedreven student(e) die volwaardig kan meewerken op het gebied van Marketing & Communicatie.

De Pon Porsche Dealergroep is de overkoepelende organisatie van drie Porsche Dealers; Porsche Centrum Rotterdam, Leusden en Groningen. De Porsche Centra zijn gespecialiseerd is het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte Porsche. Binnen de Pon Porsche Dealergroep en haar vestigingen werken meer dan 100 enthousiaste en gepassioneerde collega’s.

Het legendarische merk staat voor pure passie en topkwaliteit. Dat geldt voor de sportwagens 911, Boxster en Cayman, maar ook voor de sportieve SUV’s Macan en Cayenne én voor de Panamera, de vierdeurs Gran Turismo. De kwaliteit van Porsche beperkt zich niet tot de modellen: de complete organisatie is rondom dit thema ingericht.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Als stagiair ondersteun je de Pon Porsche dealergroep met haar Marketing en Communicatie. Dit varieert van het meedenken over campagnes, organiseren van events en het analyseren hiervan. Naast het onderhouden van de dealerwebsites en het ontwikkelen van e-mailnieuwsbrieven vragen we jou flexibel in te springen waar nodig. Tevens zal je regelmatig onze dealers bezoeken en meekijken en denken in de processen binnen onze dealerbedrijven.

Je bent de ideale kandidaat als je een derdejaars of vierdejaars (afstudeerder) HBO student bent, die communicatief en sociaal vaardig is en dat koppelt aan een onderzoekend en ondernemend karakter. Bovendien wil je graag gas geven én werk je graag mee aan het uitdragen van de Porsche merkbeleving.

Wij zoeken: 

  • HBO Marketing Communicatie / Commerciële Economie/Bedrijfskunde
  • Meewerkstage 
  • Stage minimaal 20 wk in de periode van september 2017 t/m januari 2018
  • Affiniteit met autmotive is een pré
  • Affiniteit met internet en social media is een must
  • Communicatief en sociaal vaardig: je bent enthousiast en je steekt mensen aan 
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift 
  • Zelfstandig en pro-actief

WAT BIEDEN WIJ?

Pon Porsche dealergroep bruist van de dynamiek. Daarnaast hebben een marktconform stagepakket en bieden wij je een collegiale werkomgeving. De standplaats is Leusden.

Bij Pon loopt vaak een grote groep stagiair(e)s rond, om die reden is de stagevereniging in het leven geroepen. Deze stagevereniging organiseert wekelijks een lunch, regelmatig een borrel, een rondleiding binnen Pon en als kers op de taart: een bezoek aan Autostadt in Wolsburg. Kortom leuke en interessante activiteiten waarbij je elkaar goed leert kennen.

CONTACT INFORMATIE

Durf jij deze uitdaging aan? Reageer dan in de hoogste versnelling!  Je kan contact opnemen met Jasper Levie (Marketing & Communicatie) op 06-22891294 voor meer inhoudelijke informatie.

Direct solliciteren

Doorlopend