PonLeusden 40 uur HBO

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? Pon Porsche Import zoekt een gedreven student(e) die volwaardig kan meedraaien op de Marketing & Communicatie-afdeling.

Pon Porsche Import, gevestigd op de Pon Campus in Leusden bruist van de dynamiek: voor ons kleine maar hechte team, waar hard vóór en mét elkaar wordt gewerkt aan het merk Porsche zijn wij per direct op zoek naar een gedreven:
Stagiair(e) Marketing & Communicatie Porsch

Pon Porsche Import in Leusden is de officiële importeur van Porsche in Nederland. Samen met onze acht dealerbedrijven vertegenwoordigen wij dit legendarische automerk dat staat voor sportiviteit, innovatie, pure passie en topkwaliteit. Dat geldt voor al onze productlines. Of we nu praten over de sportwagens 911, Cayman en Boxster, onze supersportwagen de 918 Spyder, of over de Cayenne en Macan die de benchmark van sportiviteit zijn in het SUV segment. Maar uiteraard ook wanneer we het hebben over de recentelijk compleet vernieuwde Porsche Panamera, onze 4-deurs Gran Turismo en de sportieve Sport Turismo. De kwaliteit van Porsche beperkt zich echter niet alleen tot de modellen: de complete organisatie is rondom dit thema ingericht, van werkplaats tot Classic Center.

Als stagiair ondersteun je de afdeling Marketing & Communicatie. Dit varieert van het meedenken over campagnes en events tot het telefonisch te woord staan van dealers en leveranciers. Naast het onderhouden van de website (Porsche.nl en webspecials) en het voorbereiden van e-mailnieuwsbrieven vragen we jou flexibel in te springen waar nodig. Bovendien speel je een belangrijke ondersteunende rol bij het beheren van onze Social Media kanalen en verwachten wij hier een creatieve en proactieve blik. Je bent de ideale kandidaat als je een derdejaars HBO student bent, die communicatief en sociaal vaardig is en dat koppelt aan een onderzoekend en ondernemend karakter. Je steekt je handen uit de mouwen op evenementen, ook als deze buiten reguliere werktijden vallen. Bovendien wil je graag gas geven én werk je graag mee aan het uitdragen van de Porsche merkbeleving.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Wij zoeken:

  • HBO Marketing Communicatie / Commerciële Economie
  • Meewerkstage (geen afstudeeropdracht)
  • Stage vanaf september en minimaal 20 weken
  • Affiniteit met Automotive is mooi meegenomen
  • Affiniteit met internet en Social Media is een must
  • Communicatief en sociaal vaardig: je bent enthousiast, een harde werker en een gezellige collega
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Basiskennis van Photoshop
  • Een zelfstandige stagiaire die graag wil leren

WAT BIEDEN WIJ?

Wij hebben een marktconform stagepakket. Daarnaast bieden wij je een collegiale werkomgeving. De standplaats is Leusden (vanaf station Amersfoort 10 minuten met de bus).

CONTACT INFORMATIE

Meer informatie over de vacature? Je kan mailen naar pah.hra.leusden@pon.com

Durf jij deze uitdaging aan? Reageer dan in de hoogste versnelling!

Doorlopend

Solliciteer voor Stagiair(e) Marketing & Communicatie Porsche

Ponverplicht veld