PonLeusden 40 uur HBO

Ben je op zoek naar een leerzame, leuke en afwisselende stageplek? Kom dan het team van Volkswagen Bedrijfswagens Service versterken!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste proactieve student die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en gemakkelijk communiceert.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens werken ongeveer 35 collega’s met elkaar samen om het jarenlange marktleiderschap te bewaken en uit te breiden. De afdeling Service bestaat uit een viertal medewerkers en werkt nauw samen met de afdeling Marketing & Communicatie. Daarnaast heeft Service nauw contact met Volkswagen Nutzfahrzeuge AG (de fabrikant) en dealers.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een gedreven HBO automotive student (HAN, Fontys, Hogeschool Rotterdam) in technisch commerciële richting. Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme, flexibiliteit en humor.

We hebben al jarenlang enthousiaste stagiair(e)s op onze afdeling gehad die naar volle tevredenheid interessante opdrachten hebben uitgevoerd. Naast je opdracht betrekken we je bij alle gesprekken, vergaderingen en bijeenkomsten die we binnen onze business unit organiseren. Je zult jezelf op persoonlijk vlak verder ontwikkelen en samen met het team zorg je ervoor dat je na je stageperiode met een tevreden gevoel kunt terugkijken op je tijd bij Volkswagen Bedrijfswagens!

Tenslotte hebben we binnen Pon ook een stagevereniging. Samen met de andere stagiair(e)s worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zo ga je een keer naar Autostadt in Wolfsburg en naar Volkswagen Bedrijfswagens fabriek in Hannover. Je kunt je ook aanmelden als bestuurslid van de stagevereniging!

Wat bieden wij?

Tijdens deze stage ondersteun je de service marketeer, de service buitendienst en de manager Service in de dagelijkse werkzaamheden en diverse activiteiten gericht op het verhogen van het servicemarktaandeel van de Volkswagen Bedrijfswagens dealerorganisatie. Dat zijn onder andere het mede-ontwikkelen en uitrollen van servicemarketingconcepten, assisteren bij zomer- en wintercampagnes, samen bouwen aan verdere specialisatie van het dealernetwerk en meewerken aan analyses van markt- en omzetgegevens.

Er zal tevens een rol voor je weggelegd zijn om onze organisatie en onze dealers klaar te stomen voor de komst van elektrisch aangedreven bedrijfswagens, waarvan de recent geïntroduceerde e-Crafter het eerste model is. Hierbij moet gedacht worden aan service proposities, infrastructuur bij de dealer, benodigde trainingen etc. 

Naast deze stage werkzaamheden bieden wij een marktconforme stagevergoeding.

Contact informatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Gerwin de Leeuw via gerwin.de.leeuw@pon.com.

Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop “solliciteer direct” hieronder en upload je CV en motivatiebrief.