Procam als werkgever

Wie zijn wij? Bij Procam geloven we dat gelukkige, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor hunzelf, hun team én hun organisatie. Wij helpen IT-professionals bij het ontdekken van hun authentieke potentieel (‘Wie ben ik?’), het leren inzetten van hun talenten (‘Wat kan ik?’), en het verder ontwikkelen van deze talenten (‘Wat wil ik?’).

Je bent - bijna - klaar met je studie en je carrière gaat beginnen. Maar waar? Wat vind jij nou echt leuk om te doen? En hoe vind je dit op de arbeidsmarkt? Die vragen zijn voor ons het startpunt van TalentWings. Jij - als individu - staat daarin centraal. Dit is niet zomaar een 'bewering voor marketingdoeleinden'. Wij geloven hierin en kijken daarom niet simpelweg naar vacatures, maar vooral mét jou naar je mogelijkheden op basis van jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten en ambities.

Speciaal daarvoor hebben we TalentWings ontwikkeld, een wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsprogramma & community. TalentWings is een pittig traject van twee jaar waarin je onder begeleiding van je persoonlijke coach, alle vaardigheden leert die je nodig hebt om je ambities te realiseren. Zo biedt TalentWings van Procam jou een vliegende start van je carriére!

Procam in het kort:

Wie zoeken wij?
Ben jij net of bijna klaar met je opleiding en ben jij op zoek naar een bijzondere carrière in de IT? Of loop jij al een tijdje rond op de arbeidsmarkt maar heb je de perfecte plek nog niet gevonden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kennismaken & Solliciteren
Wij nodigen jou graag uit voor een eendaags assessment. Daar gaan wij met jou in gesprek zodat we een beeld krijgen van wie jij bent en wat je kan. Met onze wetenschappelijk onderbouwde matching-methodiek gaan wij dan samen op zoek naar de beste match voor jou! Stuur een WhatsApp naar (06) 214 393 99 of stuur een mail naar info@procam.nl, dan nodigen wij jou binnen één dag uit voor een assessment!

Kernwaarden
Authentiek — Wij geloven in de eigenheid en de intrinsieke motivatie van ieder individu.
Persoonlijk — Wij stellen in alles wat we doen het individu centraal
Onderscheidend — Wij geloven in een levenslang persoonlijk kompas op basis van wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik
Waardevol — Wij leren mensen hun talenten optimaal in te zetten om hiermee levenslang geïnspireerd te blijven in hun carrière
Inspirerend — Wij geloven dat je met zelfkennis en zelfvertrouwen uit je comfortzone kan stappen, om daarmee te blijven groeien als professional en als mens.

  • Voor pas afgestudeerden (WO en HBO) op zoek naar een goede carrièrestart in de IT.
  • Een grote verscheidenheid aan IT-werkgevers en –vacatures.
  • Een goede match: een baan die inhoudelijk bij je past, bij een bedrijf waar jij je thuis voelt.
  • Een talentenprogramma op maat met een eigen, ervaren en onafhankelijke coach.
  • Leerzame trainingen met je vaste groep TalentWingers.
  • Een hechte Procam-community met activiteiten, workshops en leuke borrels.
  • Plezier en uitdaging!

22 vacatures bij Procam

CAREERCRAFT ACADEMY

Landelijk Traineeship HBO/WO

Jr. DevEngineer (AP&P)

Amsterdam Traineeship HBO/WO

Technisch Specialist Windows

Zoetermeer Traineeship HBO/WO

Software Engineer

Eindhoven Starter HBO/WO

Applicatie Consultant

Amersfoort Traineeship HBO/WO