ProcamAmstelveen HBO/WO

Ik zorg ervoor dat stakeholders van de bank in verschillende werelddelen altijd de meest up to date info tot hun beschikking hebben.

Wat ga je echt doen?  

De bank heeft te maken met vele richtlijnen en regels waar ze zich aan moeten houden om de financiële risico’s van hun klanten te beperken. Dit houdt in dat regulators zoals DNB en ECB rapportages en informatie nodig hebben. Daarnaast is het interne management natuurlijk continu nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken. Oók van de buitenlandse bankkantoren! Daarnaast zijn de kantoren in Azië, Zuid-Amerika en Europa zelf ook gebonden aan hun eigen lokale compliancy. Gelukkig is er software waardoor de verschillende partijen gemakkelijk op dezelfde manier hun rapportages kunnen verkrijgen. Maar het kan voorkomen dat er wijzigingen of nieuwe functionaliteiten toegevoegd moeten worden aan de software om de business goed te kunnen blijven ondersteunen. En dát is waar jij om de hoek komt kijken! Je hebt in deze rol vanuit het Scrum-team waar je in werkt contact met de business users in 7 verschillende landen, haalt hun requirements op en denkt mee over de aan te passen functionaliteit. Sommige kleine dingen kun je wellicht zelf aanpassen, maar voor het technische werk heb je contact met de developers van de leverancier van de software. Jij maakt een planning van alle wijzigingen en zorgt dat de deadline van de geplande release gehaald wordt, denkt mee over het ontwerp en challenget je collega’s om een zo goed en innovatief mogelijke oplossing te bieden voor de business. 
 
Waar ga je werken?

Je zult hoofdzakelijk werkzaam zijn vanuit Amstelveen, bij één van de grootste banken in Nederland. Naast een technisch complex landschap, zit de uitdaging in deze rol ook in de internationale samenwerking en het bij elkaar brengen van mensen met verschillende culturen. Dit betekent ook dat je enkele losse weken per jaar (3 a 4 maximaal) face to face contact zult hebben met de business users op hun buitenlandse locatie. 
 
Wie ben jij?

Jij hebt verschillende passies en talenten. Allereerst heb je ervaring met IT, en dan in het bijzonder SQL, SQL Server Reporting, datawarehousing en/of Business Intelligence. Maar ook als jij jouw Hbo of Wo studie hebt gevolgd in de richting van Bedrijfseconomie, en daarnaast warm wordt van IT, ben je nadrukkelijk een geschikte kandidaat! 
 
Voor deze rol zijn we op zoek naar een echte teamplayer, een communicatief sterke kandidaat die zijn of haar hand niet omdraait voor financiële processen en rapportages. Je spreekt goed Engels en vindt het gaaf om een spilfunctie te bekleden tussen de business en de developers. Je gaat onafhankelijk te werk, neemt de leiding in het proces wanneer nodig, maar weet ook innovatief te zijn en durft te kiezen voor een duurzame oplossing in plaats van in quick wins. 
 
Het CareerCraft Academy a.k.a. ‘IT Traineeship of the Year’

Wanneer je start bij deze organisatie dan start je direct met het tweejarige CareerCraft Academy programma. Bij Procam geloven we dat gelukkige, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor henzelf, hun team én de organisatie. Dit realiseren we door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en een persoonlijke coach die je maandelijks spreekt. Maar ook door altijd te zorgen voor een ideale match tussen jou, de functie en de organisatie. Niet voor niets zijn we hiermee in 2016 uitgeroepen tot Traineeship of the Year!! Dé perfecte start van een prachtige carrière!  
 
FEEL INSPIRED. BE OUTSTANDING. 
 
 Waarom is het tof?

  • Een zeer uitdagende baan met internationale mogelijkheden.
  • Belangrijk werk doen voor één van de grootste banken in Nederland.
  • Werken in een omgeving met ambitieuze en slimme collega’s van over de hele wereld.
  • Al vele Procammers gingen je voor! Er zijn inmiddels meer dan 120 collega’s gestart via Procam binnen deze organisatie, die een hechte groep vormen en elkaar regelmatig ontmoeten voor borrels of het uitwisselen van tips en adviezen. 

Interesse?

Leuk dat je enthousiast bent! Laat je gegevens achter via: http://www.talentwings.nl/werken-bij-procam/zet-de-eerste-stap/  
 
Mocht je geen interesse hebben, maar ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is, deel deze vacature dan met jouw netwerk. Dat mag altijd.  
 
Bij vragen neem gerust contact op met onze Talent Scout Jesper Rutze via j.rutze@procam.nl of bel naar 06-46777170. 

Doorlopend

Solliciteer voor CareerCraft Academy: Jr. DevEngineer Reporting

Procamverplicht veld