ProcamAmsterdam HBO/WO

Ik zorg er o.a. voor dat jij met je mobiel kan blijven betalen!

 Wat ga je echt doen? 

De bank werkt met veel partijen (vendoren) samen waarbij ze de techniek veelal hebben geoutsourced. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de techniek en kennis van de techniek gewaarborgd blijft binnen de organisatie. Daarom wil de bank investeren in jong, technisch talent en zijn zij op zoek naar Junior Developers. 
 
In diverse teams binnen Transactions is er plek voor starters die willen bijdragen aan de software ontwikkeling binnen de bank. In de gesprekken die mogelijk volgen kijken jullie samen welke team het beste aansluit op jouw ambities en interesses. Met jouw team zal je:

 • De kernsystemen van de bank verbeteren door nieuwe functionaliteiten te bedenken en te bouwen, veelal in Java;
 • Producten en diensten
 • Aanpassen om deze gebruikersvriendelijker te maken;
 • Nauw samenwerken met andere developers en designers in een scrumteam om elke twee weken tot een nieuwe release te komen.

Je gaat aan de slag met het ombouwen van oude software naar nieuwe software in Java en volgens de nieuwe architectuur die from scratch wordt opgebouwd. Voorbeelden zijn de systemen die momenteel virtuele passen uitgeven om het betalen via jouw mobiel mogelijk te maken ook fysieke passen te laten uitgeven. Of je bouwt de software die de bank levert aan partijen als Apple Pay of Exact waardoor gebruikers van die diensten direct betalingen kunnen doen. Als kers op de taart is er ruimte om deel te nemen aan innovatieve initiatieven, zoals het bouwen van een smartwatch of TransApptions; een app die je vertelt waar jouw collega’s op dat moment aan het werk zijn. Nog beter is natuurlijk dat je zelf een innovatief idee aandraagt waar jullie vol enthousiasme jullie kundigheid op los laten. 
 
Waar ga je werken?

Met deze functie kom je te werken in een team wat onder Transactions valt. Transactions is een IT-domein dat een grote variatie aan functies, en met name aan betaling gerelateerde diensten, ondersteunt.  
 
Transactions heeft zo’n 25 scrumteams die elk meer dan 7 personen bevat. Interne medewerkers en externe medewerkers, in Nederland en in het buitenland. Aan de hand van jouw motivatie, interesses en ervaringen worden de mogelijkheden binnen de teams met je besproken. Het team is bezig om de Agile werkwijze die de bank omarmd heeft te implementeren, hoewel er in praktijk nog gezocht wordt naar de beste implementatie van een agile way of working.  
 
Je bent werkzaam in een pand bij Amsterdam Bijlmer/ArenA. Binnen de teams heerst een no-nonsens en can do mentaliteit. Men is praktisch en bekijkt wat ze wél kunnen verwezenlijken. Mensen lachen veel, lunchen samen en sluiten vaak de week af met een gezamenlijk biertje bij de in-house bar. Er zijn zo’n 15 jonge mensen waar je makkelijk aansluiting mee kan vinden, maar er is ook veel ervaring aanwezig binnen de teams waar je van kan leren.  
 
Wie ben jij?

Ben jij een gepassioneerde developer die ervaring heeft met object georiënteerd programmeren? Kun je georganiseerd en leesbare code schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! En verder:

 • Een studie zoals Computer Science, Electronic Engineering of Informatica past goed;
 • Of andere aantoonbare affiniteit met code schrijven (Java, C++ of C#);
 • Je bent leergierig en voorstander van het DRY-principe (Don’t Repeat Yourself).
 • Je werkt bij voorkeur in teamverband en durft jouw innovatieve ideeën in de groep te delen;
 • Je hebt een oprechte enthousiasme voor technologie en je vindt het leuk om collega's hierin te coachen;
 • Bij voorkeur heb je kennis van Continuous Delivery, zowel werkwijze in de werkwijze SCRUM als tooling;
 • Tot slot  heb je kennis van scripting tools. 

 
Het CareerCraft Academy programma a.k.a. ‘IT Traineeship of the Year’

Wanneer je start bij deze organisatie dan start je direct met het tweejarige CareerCraft Academy programma. Bij Procam geloven we dat gelukkige, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor henzelf, hun team én de organisatie. Dit realiseren we door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en een persoonlijke coach die je maandelijks spreekt. Maar ook door altijd te zorgen voor een ideale match tussen jou, de functie en de organisatie. Niet voor niets zijn we hiermee in 2016 uitgeroepen tot Traineeship of the Year!! Dé perfecte start van een prachtige carrière!  
 
FEEL INSPIRED. BE OUTSTANDING. 
 
 Waarom is het tof?

 • Je bouwt aan heel tastbare, concrete producten die het bankieren en betaalverkeer voor de gebruiker een stuk eenvoudiger of leuker maakt.
 • Je werkt in een creatieve omgeving, in een team waar naast hard werken ook gezelligheid centraal staat.
 • Al meer dan 120 Procammers gestart bij de bank in de afgelopen jaren. Een hechte club bij elkaar van mensen die veelal zijn doorgegroeid binnen de bank en nog steeds een paar keer per jaar bij elkaar komen voor een borrel.

Interesse?  

Leuk dat je enthousiast bent! Laat je gegevens achter via: http://www.talentwings.nl/werken-bij-procam/zet-de-eerste-stap/  
 
Mocht je geen interesse hebben, maar ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is, deel deze vacature dan met jouw netwerk. Dat mag altijd.  
 
Bij vragen neem gerust contact op met onze Talent Scout Jesper Rutze via j.rutze@procam.nl of bel naar 06-46777170. 

Doorlopend

Solliciteer voor CareerCraft Academy: Jr. Developer

Procamverplicht veld