ProcamAmsterdam WO

Ik ben verantwoordelijk voor de IT Infrastructuur van een van de grootste banken van Nederland!

Wat ga je echt doen?  

Zonder een goede IT infrastructuur geen applicaties en dus geen IT voor de eindgebruiker! In deze rol zorg je voor de nieuwe wijzigingen in en toevoegingen op de IT infrastructuur van de bank. Jij bent als Product Development Manager verantwoordelijk voor één van de onderdelen van de IT infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan het mainframe, de on-premise of public cloud, windows, enterprise content management of de middleware. Dat betekent niet dat je zelf de aanpassingen programmeert in de techniek, jij voert de regie over dit hele proces en denkt mee over complexe vraagstukken, waar vele stakeholders bij betrokken zijn. 
 
De applicatie ontwikkelaars van de bank hebben wensen en eisen waar de infrastructuur aan moet voldoen om hun applicaties er op te kunnen laten draaien. Aan de andere kant heb je te maken met diverse leveranciers van de technologie. Jij vindt het wel gaaf om met de leveranciers over de inhoudelijke oplossing te kunnen praten. Daarnaast zijn ook andere interne afdelingen zoals security, risk management, compliance en legal betrokken en houd je hen op de hoogte van de ontwikkelingen.  
 
Je wordt ingewerkt om uiteindelijk aan de slag te gaan als zelfstandig Product Development Manager. Je stuurt de hierboven benoemde stakeholders aan, monitort de voortgang en stelt de prioriteiten. Deze rol kun je dus het best omschrijven als een product owner. Jij neemt de verschillende partijen mee in de nieuwe wijzigingen en technologieën en overtuigt hen wanneer nodig van de juiste oplossing. 
 
Waar ga je werken?

Je komt te werken in de afdeling Infrastructure & Platform Services, in het team Product Development & Portfolio Management. Het team is divers qua persoonlijkheden en leeftijd, en er werken ook twee (oud-)Procammers. Iedereen is enthousiast en de sfeer onderling is goed. Je bent verantwoordelijk voor je eigen product, maar kunt altijd sparren met collega’s en je helpt elkaar waar mogelijk.  
 
Het team is bezig om de Agile werkwijze die de bank  omarmd heeft te implementeren, hoewel er in praktijk nog gezocht wordt naar de beste implementatie van een agile way of working.  
 
 Wie ben jij?

Voor deze functie op zoek naar een analytisch sterke starter die zich wil verdiepen in het complexe IT landschap van de bank. En verder:

  • Heb je Wo werk- en denkniveau
  • Een studie in de richting van (Business) Information Management sluit goed aan, maar ook andere studies zoals (Technische) Bedrijfskunde, Informatica, ICT Beheer etc. zijn een goede basis.
  • Jij wordt helemaal enthousiast wanneer je een eigen product mag managen.
  • Kennis van Prince2 en/of ITIL is wel handig.  
  • Jij voelt je verantwoordelijk voor je eigen taken, durft knopen door te hakken en kan onafhankelijk te werk gaan.
  • Je hebt een helicopterview en ziet het belang van jouw werk in het grote plaatje.  

Heb jij ideeën over hoe je de IT kunt inrichten binnen een grote organisatie en vind je projectmatig werken leuk? Dan ben je nadrukkelijk een kandidaat voor deze functie!   
 
Het CareerCraft Academy programma a.k.a. ‘IT Traineeship of the Year’

Wanneer je start bij deze organisatie dan start je direct met het tweejarige CareerCraft Academy programma. Bij Procam geloven we dat gelukkige, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor henzelf, hun team én de organisatie. Dit realiseren we door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en een persoonlijke coach die je maandelijks spreekt. Maar ook door altijd te zorgen voor een ideale match tussen jou, de functie en de organisatie. Niet voor niets zijn we hiermee in 2016 uitgeroepen tot Traineeship of the Year!! Dé perfecte start van een prachtige carrière!  
 
FEEL INSPIRED. BE OUTSTANDING. 
 
Waarom is het tof?

  • Heel veel vrijheid, je bent zelf in de lead van je eigen project en krijgt ook het mandaat om beslissingen te nemen.
  • Je werkt samen met ontzettend veel partijen, geen dag is dus hetzelfde en je ziet veel verschillende aspecten van de bank.
  • Jouw bijdrage is van essentieel belang voor het bestaansrecht van de bank. De rol van IT is in de bancaire sector aan het veranderen van ondersteunend naar 100% leidend en zonder een toekomstbestendige infrastructuur is de bank met de huidige concurrentie binnen enkele jaren failliet. 

Interesse?  

Leuk dat je enthousiast bent! Laat je gegevens achter via: http://www.talentwings.nl/werken-bij-procam/zet-de-eerste-stap/  
 
Mocht je geen interesse hebben, maar ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is, deel deze vacature dan met jouw netwerk. Dat mag altijd.  
 
Bij vragen neem gerust contact op met onze Talent Scout Jesper Rutze via j.rutze@procam.nl of bel naar 06-46777170. 

Doorlopend

Solliciteer voor CareerCraft Academy: Jr. Product Development Manager

Procamverplicht veld