PwCUtrecht 40 uur 0-2 jaar HBO/WO MASTER

Wil je als ambitieuze starter midden in de internationale samenstelpraktijk staan? Dan leiden we je graag op tot een breed inzetbare adviseur. Je stelt de jaarrekeningen van klanten samen en bijt je daarvoor vast in hun financiën. Maar je gaat ook aan de slag met financiële rapportages, administratie en Audit Support.

Wie ben je?

Je hebt je diploma (bijna) behaald en bent op zoek naar een afwisselende (eerste) baan. Tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen, relaties op te bouwen en het beste uit jezelf en collega’s te halen. Je bent klaar voor een uitdaging, en vindt het leuk om in het diepe gegooid te worden. Verder heb je:

  • een hbo- of wo-diploma Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • 0 - 2 jaar relevante werkervaring;
  • een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels;
  • sterk ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden.

Hoe ziet je werk eruit?

Als consultant Accounting & Compliance vertaal je wet- en regelgeving naar cijfers. Je werkzaamheden kunnen financieel, fiscaal of administratief zijn. Een van je belangrijkste taken is om de jaarrekening samen te stellen voor je klanten. Maar je verzorgt bijvoorbeeld ook hun boekhouding en tussentijdse rapportages. Tastbaar werk, want er is meteen resultaat. Vanaf het begin ben je veel in contact met de klanten die aan jou zijn toevertrouwd. Je bent hun aanspreekpunt, gaat regelmatig op klantbezoek, geeft advies en ontzorgt.

In de eerste twee jaar leiden we je op tot een breed inzetbare adviseur met kennis op elk vakgebied. In deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. Doordat je nauw samenwerkt met collega’s van de aangiftepraktijk, maak je ook uitgebreid kennis met het fiscale vak. Zo ben je betrokken bij aangiften van btw, inkomsten- en/of vennootschapsbelasting. Na deze twee jaar zijn er genoeg mogelijkheden om je te specialiseren in één van de meerdere producten en/of diensten die wij aanbieden.

Wat bieden we je?

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. We zijn een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners; ruimte genoeg dus om door te groeien. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We begeleiden je daarbij met interne en externe opleidingen en een persoonlijke coach, met wie je je wensen en ambities bespreekt. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Je volgt een Tax Reporting & Strategy-leertraject van 2 jaar dat aansluit op jouw achtergrond en ontwikkeling. Verder is het ‘learning on the job’, want je gaat meteen aan de slag. Dat doe je als onderdeel van een jong, vlot, persoonlijk team. We zetten ons vol in voor de klant, maar de sfeer is informeel en er is ook tijd voor borrels en andere groepsactiviteiten. De work/life balance is uitstekend.

Verder bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, 30 vakantiedagen, laptop en smartphone, een deels premievrij pensioen en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden wanneer dit noodzakelijk is voor mobiliteit.

Wie zijn we?

Deze functie valt binnen de praktijk Tax Reporting & Strategy. Deze praktijk is onderdeel van het werkveld valt binnen het werkveld Tax & Human Resource Services. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies bij de inrichting van hun financiële, fiscale en administratieve processen. Zo helpen we ze voldoen aan complexe wet- en regelgeving. Dat kan bijvoorbeeld door te ondersteunen bij Horizontaal Toezicht, belastingaangiften te verzorgen of de jaarrekening samen te stellen. We houden ons verder ook bezig met Tax Accounting, Audit of Tax, Tax Strategy en Tax Technology. Door continu in te spelen op ontwikkelingen in het vakgebied onderscheiden we ons in de markt.

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail gerust Joanne van Gurp.

+31 (0)88 792 17 79
joanne.van.gurp@nl.pwc.com

Doorlopend

Solliciteer voor Consultant Accounting & Compliance Utrecht

PwCverplicht veld