PwCAmsterdam 40 uur HBO

Ben jij een startend Consultant en geïnteresseerd in de Internationale Aangiftepraktijk? Voor ons team in Amsterdam zoeken wij een gedreven en enthousiate nieuwe collega!

Wie ben je?

  • Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf en je collega’s halen.
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Fiscale Economie, Bedrijfseconomie of Management Economie en Recht.
  • Je hebt affiniteit met een fiscale werkomgeving.
  • Je bent een enthousiaste teamspeler; leergierig, creatief, cliëntgericht en stressbestendig.
  • Je neemt initiatieven en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Consultant Internationale Aangiftepraktijk Inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille. Je stelt zelfstandig aangiften inkomstenbelasting op voor onze klanten, uitgezonden medewerkers van internationale organisaties. Daarnaast zorg je voor het opstellen van correspondentie en het onderhouden van contacten met de Belastingdienst, collega-adviseurs, klanten en collega’s van buitenlandse vestigingen van PwC.

Wat bieden we je?

Je werkt in een jong en dynamisch team, waar je verschillende mogelijkheden krijgt om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. We zijn een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners; ruimte genoeg dus om door te groeien. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We begeleiden je daarbij met interne en externe opleidingen en een persoonlijke coach, met wie je je wensen en ambities bespreekt. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Verder bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, 30 vakantiedagen, laptop en smartphone, een deels premievrij pensioen en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden wanneer dit noodzakelijk is voor mobiliteit.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De vacature Consultant Internationale Aangiftepraktijk - Inkomstenbelasting valt binnen het werkveld Tax & Human Resource Services, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief cv, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Direct solliciteren

Doorlopend