QquestGouda 40 uur HBO/WO

Als business analist bij Qquest heb je een van de mooiste rollen. Elke opdrachtgever kent zijn unieke projecten en veranderingen waarin jij het voortouw neemt.

De ene keer onderzoek je bij een logistiek bedrijf wat er voor nodig is om een nieuw planningsproces neer te zetten, de andere keer werk je voor een leasebedrijf om de requirements te verzamelen voor een nieuw softwarepakket.
Qquest werkt voor diverse organisaties in diverse branches. Dat maakt het werk van een business analist uitdagend en divers. Elke keer leer je weer nieuwe dingen, en elke keer ontmoet je nieuwe mensen van hoog tot laag in de organisatie, met wie je samen iets moois en bruikbaars ontwerpt en meedenkt in oplossingen.Qquest heeft een eigen methode voor requirements analyse, PDRE. Een methode die we al ruim 10 jaar inzetten bij onze opdrachten. We leren jou hoe je dat het beste kunt toepassen. Dat kan in de vorm van coaching en training, maar ook door samen met een ervaren business analist mee te lopen. Allemaal afhankelijk uiteraard van jouw ervaring en leergierigheid.Werken bij Qquest is meer dan het uitvoeren van een uitdagende opdracht. Zo zien we graag dat je je verder ontwikkelt, kennis vergaart en je kennis deelt met collega’s. Qquest is een groeiend bedrijf, waar ook ruimte is om training te geven aan klanten en collega’s, of collega’s te coachen. Kortom, veel mogelijkheden om een gevarieerde invulling te geven aan jouw functie.

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Doelen en scope van een project scherp krijgen met de klant of productowner
  • Je verdiepen in de business en processen van de klant
  • Requirements van stakeholders in kaart brengen.
  • Dat kunnen bijv. mensen zijn van Finance, Operations, Marketing, IT
  • Analyseren van bedrijfsprocessen om verbeterpunten te signaleren
  • Workshops organiseren en leiden
  • Meedenken in het vertalen van requirements naar oplossingen
  • Toetsen van oplossingen aan de projectdoelen en requirements

Wat zoeken wij?

Minimaal twee jaar ervaring als business analist of vergelijkbaar
Afgeronde HBO/WO opleiding
Ervaring met Agile (Scrum/DevOps)
Analytisch sterk
Flexibele houding
Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Veel persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching
Een goede werksfeer
Maandelijkse kennisavonden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Qquest

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004 is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.
Dagelijks zijn we dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer.
Wat ons daarbij drijft? Met de klant willen we graag IT innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau brengen. Om dat te bereiken zijn we als collega’s actief bezig met het vergroten en het delen van elkaars kennis. Wij helpen elkaar op allerlei manieren; met coaching, bij kennisavonden, via ons social platform Yammer, of gewoon even tussendoor bellen als we elkaar nodig hebben. Vanzelfsprekend past daar een open en transparante samenwerkingscultuur bij.

Sollicitatieprocedure

Bij een sollicitatie krijg je altijd vlot bericht of word je uitgenodigd voor een van de selectiedagen. Tijdens deze selectiedag maak je kennis met enkele Qquest'ers en willen wij jouw talenten en capaciteiten ontdekken. Dit wordt onder andere gedaan met een analytische test. Met vragen kun je contact opnemen met Clemens Albrecht 0182-715270.

Direct solliciteren

Doorlopend