QquestGouda 40 uur 0-3 jaar WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Als test consultant bij Qquest is geen enkele dag hetzelfde. Elke opdrachtgever kent zijn unieke projecten waarin jij een grote rol speelt in de kwaliteit van systemen.

Functieomschrijving

Als tester bij Qquest doe jij relevant en uitdagend werk en ben je echt van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Je werkt op basis van detachering/consultancy aan uitdagende projecten op het snijdvlak van business en IT. Onze opdrachtgevers zijn vooraanstaande bedrijven variërend in grote en in uiteenlopende branches.

Door risico's in kaart te brengen en op een gestructureerde wijze fouten in het systeem te ontdekken, lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit van het op te leveren product. Jouw bevindingen geven handvatten om een product of systeem te verbeteren. Je hebt een belangrijke spilfunctie, je bent betrokken bij het hele ontwikkelproces en hebt heel direct contact en nauwe samenwerking met de programmeurs en belangrijke stakeholders.

De marktontwikkelingen staan niet stil en Qquest ook niet. Binnen Qquest zijn we continue bezig om samen kennis te ontwikkelen en te delen om op de nieuwe marktontwikkelingen in te kunnen spelen. Werken bij Qquest betekent jezelf constant ontwikkelen.

Wij vragen:

We zijn op zoek naar ervaren testers. Kennis van onderwerpen als Agile, Security, Devops, Big Data, Business Intelligence en Testautomatisering is een pré. Wij verwachten van onze consultants sterke communicatieve vaardigheden en de ambitie om te leren en te groeien. Verder is het belangrijk dat je het leuk vind om je ervaring en kennis met collega’s te delen.

Samengevat ben jij/heb jij:

  • Een afgeronde HBO/WO diploma
  • Ervaring met testen
  • Een ondernemende instelling
  • Leergiering/ambitieus
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Wij bieden:

Wij bieden je een baan met doorgroeiperspectief. Je werkt binnen een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega’s. Jouw persoonlijke ontwikkeling neemt een centrale rol in. Qquest faciliteert je dan ook in uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij werk je samen met Qquest en krijg je begeleiding van Qquest om jouw ontwikkeling optimaal vorm te geven. Verder bieden we een goed salaris, leuke collega’s en een aantrekkelijke bonusregeling.

Direct solliciteren

Doorlopend