Randstad Groep Nederland als werkgever

De wereld van werk is continue aan verandering onderhevig. Het aantrekken, behouden en loslaten van de juiste mensen, op het juiste moment, is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie.

Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf, na 55 jaar nog steeds, in excelleren.

Randstad is in deze 55 jaar uitgegroeid naar een grote Nederlandse multinational in de wereld van (mensen)werk. Wij zijn marktleider in Europa en nummer 2 in de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team en Yacht.

Randstad, dat ben jij

Je kent Randstad waarschijnlijk wel van naam. Misschien heb je wel eens tijdelijk of vast werk gevonden via ons. Maar behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf natuurlijk ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk. Ben jij ook Randstad? Maak kennis met onze ambassadeurs en functies.

  • www.randstad.nl
  • www.werkenbijrandstad.nl
  • www.werkenbijtempo-team.nl
  • www.yacht.nl

Yacht & Google Digitale Werkplaats

vrijdag 24 november 2017 Diemermere 25, 1112 TC Diemen

Beste student, Er is veel vraag naar startende (online) marketeers zoals jij, maar hoe leer je de juiste werkgever kennen? Wil jij daarnaast een kickstart in je digital skills? Dan is de Yacht en Google Digitale Werkplaats iets voor jou! Dit programma bestaat uit drie fases waarin de ideale match tussen bedrijven, die op zoek zijn naar jong talent, en jij als (startende) online marketeer, centraal staat.

Bekijk evenement

3 vacatures bij Randstad Groep Nederland

Intercedent

Landelijk Starter HBO

Sales Intercedent

Landelijk Starter HBO/WO

(Sales) Intercedent Randstad Nederland

Landelijk Voltijd HBO/WO

Evenementen

Maak kennis met Randstad Groep Nederland op de volgende evenementen:

24nov

Yacht & Google Digitale Werkplaats

Diemermere 25, 1112 TC Diemen vrijdag 24 november 2017
28nov

28 november - Yacht Expert Tour: Neuromarketing in recruitment

Hoofkantoor van Randstad Groep Nederland dinsdag 28 november 2017