Randstad Groep Nederland als werkgever

De wereld van werk verandert sterk onder invloed van technologie. Om onze leidende rol in de markt te behouden en te versterken, moeten we anders gaan denken en anders werken; betekenisvol werken.

Een carrière bij Randstad Groep Nederland betekent dat je aan de slag gaat bij een organisatie waar de mens centraal staat. Wij bieden een omgeving die jou de kans geeft je doelen te behalen, zowel professioneel als persoonlijk. Wil jij jezelf continu ontwikkelen en resultaten dagelijks verbeteren binnen deze snel veranderende wereld van werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep Nederland, waar ook de labels Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Op zoek naar een traineeship

In tweeënhalf jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als managementtrainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

  • www.randstad.nl
  • www.werkenbijrandstad.nl
  • www.werkenbijtempo-team.nl
  • www.yacht.nl

Erasmus Recruitment Days

maandag 11 februari 2019 Erasmus University, Rotterdam

Meld je aan voor onze workshop. We helpen je met het verbeteren van je cv, je online profiel, eventuele sollicitatiebrieven en we informeren je vrijblijvend over mogelijke werkgevers waarvan wij denken dat ze goed bij jou passen.

Ook wij, Randstad Groep Nederland, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Erasmus Recruitment Days.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

4 vacatures bij Randstad Groep Nederland

Stagiaire Brandteam Yacht - Diemen

Diemen Stage HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Intercedent

Landelijk Starter HBO

Sales Intercedent

Landelijk Starter HBO/WO MASTER

(Sales) Intercedent Randstad Nederland

Landelijk Full-time HBO/WO MASTER

Evenementen

Maak kennis met Randstad Groep Nederland op de volgende evenementen:

11feb

Erasmus Recruitment Days

Erasmus University, Rotterdam maandag 11 februari 2019