Randstad Groep Nederland als werkgever

De wereld van werk verandert sterk onder invloed van technologie. Om onze leidende rol in de markt te behouden en te versterken, moeten we anders gaan denken en anders werken; betekenisvol werken.

Een carrière bij Randstad Groep Nederland betekent dat je aan de slag gaat bij een organisatie waar de mens centraal staat. Wij bieden een omgeving die jou de kans geeft je doelen te behalen, zowel professioneel als persoonlijk. Wil jij jezelf continu ontwikkelen en resultaten dagelijks verbeteren binnen deze snel veranderende wereld van werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep Nederland, waar ook de labels Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Op zoek naar een traineeship

In tweeënhalf jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als managementtrainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

  • www.randstad.nl
  • www.werkenbijrandstad.nl
  • www.werkenbijtempo-team.nl
  • www.yacht.nl

10 november – een avond met Tempo-Team

zaterdag 10 november 2018 Vestiging Tempo-Team

Ben jij benieuwd hoe de rol van intercedent eruit ziet? En welke mogelijkheden er zijn voor jou binnen Tempo-Team? Tijdens deze interactieve avond krijg je een kijkje in de keuken en zijn er Recruiters aanwezig om samen met jou te sparren over deze dynamische functie. Print je CV uit en neem deze mee, dan kijken we gelijk of we je nog tips kunnen geven. Contactpersoon: Sascha Heijnen

Bekijk evenement

4 vacatures bij Randstad Groep Nederland

Stagiaire Brandteam Yacht - Diemen

Diemen Stage WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Intercedent

Landelijk Starter HBO

Sales Intercedent

Landelijk Starter HBO/WO MASTER

(Sales) Intercedent Randstad Nederland

Landelijk Full-time HBO/WO MASTER

Evenementen

Maak kennis met Randstad Groep Nederland op de volgende evenementen:

10nov

10 november – een avond met Tempo-Team

Vestiging Tempo-Team zaterdag 10 november 2018