Randstad Groep NederlandLandelijk 40 uur 0-5 jaar HBO/WO MASTER

Maandagmorgen. We zijn er klaar voor! Doel van de week: drie vacatures invullen. Aan mij de taak om de juiste mensen te vinden. Maar, er komt iets tussendoor. Een klant belt dat hij nú nieuwe medewerkers zoekt. Ik plan gelijk een afspraak in om langs te gaan bij het bedrijf om de sfeer te proeven.


Het is alweer middag. Ik heb een prospectief klantbezoek gepland, dit bedrijf is net gevestigd in de stad, wellicht kunnen zij onze hulp gebruiken. Terug naar kantoor om te kijken of alle medewerkers hun uren hebben ingevoerd. Ook kijk ik nog even of er nieuwe sollicitanten zijn. Ik heb geluk. Ik kan nog net voor het einde van de dag een intake doen met een jongen die op één van de 3 vacatures zou kunnen passen. De dag vliegt voorbij!

Hoofdtaken

 1. Creatief marktplan schrijven
 2. Acquireren nieuwe klanten
 3. Matchen

Persoonskenmerken (gevraagde persoonskenmerken)

 1. Doelgericht: inspanningen worden verricht in het licht van het te bereiken doel. Zij stellen zich heldere doelen waar ze gericht naar toe werken. Activiteiten plant men in het licht van het te bereiken doel.
 2. Energie: Is actief en zoekt opwinding. Is uitbundig en enthousiast. Leidt een druk en gehaast leven. Houdt van sensatie en avontuur. Er is steeds de behoefte bezig te zijn en er worden meerdere activiteiten tegelijk ondernomen.
 3. Veranderingsgerichtheid: Staat open voor vernieuwing of onconventionele plannen. Houdt van afwisseling of variatie. Is nieuwsgierig en wil zich verdiepen in ideeën of zienswijzen van anderen.
 4. Stressbestendigheid: Is veerkrachtig, laat zich niet uit het veld slaan door tegenslagen. Voelt zich zelfverzekerd en is goed bestand tegen werkdruk. Heeft het idee situaties te beheersen en te bepalen wat hem/haar overkomt.
 5. Risico nemen: Deze persoon is bereid om risico's te nemen om een hogere opbrengst te verkrijgen. De uitdagingen en de spanning van activiteiten opzoeken waarvan de uitkomsten onzeker zijn.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Opleidings- en ontwikkelkansen.
 • 25 vakantiedagen en 8.5 % vakantietoeslag.
 • Mobiliteitsregeling.
 • Benefit-budget met keus uit vrije tijd, geld, mobiele telefoon, tablet of fiets.
 • Bonusregeling waar je zelf invloed op hebt.

Over Randstad Nederland

Bij team Randstad werken 2800 medewerkers op meer dan 400 verschillende vestigingen. Professionals die de beste willen zijn, de lat hoog leggen en met elkaar Randstad tot de nummer 1 binnen de branche maken. Ben jij ook Randstad en maak jij samen met ons het verschil in de wereld van werk? Samen met je manager en directe collega's maak jij daar elke dag jouw ambitie en die van Randstad waar goud voor onze klanten en flexwerkers.

Direct solliciteren

Doorlopend