Randstad Groep NederlandDiemen 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Wij zoeken een stagiaire binnen het brandteam Yacht marketing en communicatie afdeling Randstadgroep Nederland (RGN). Yacht is onderdeel van de RGN. We zijn de grootste HR-dienstverlener van Nederland.

RGN is een service organisatie die dienstverlening biedt aan Randstad Nederland, Tempo-Team en Yacht. De dienstverlening bestaat uit Marketing en Communicatie, Concept en Proces management, HR, Juridische zaken, ICT en administratieve ondersteuning. Yacht heeft de ambitie om het beste bedrijf voor én van professionals te worden.In lijn met de strategie van het nieuwe bedrijf is de positionering van YACHT opnieuw gedefinieerd als de verbindende kracht tussen professionals en organisaties. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.


Functieomschrijving

Wij zoeken een stagiaire binnen het brandteam Yacht marketing en communicatie afdeling Randstadgroep Nederland (RGN).

Yacht is onderdeel van de RGN. We zijn de grootste HR-dienstverlener van Nederland. RGN is een service organisatie die dienstverlening biedt aan Randstad Nederland, Tempo-Team en Yacht. De dienstverlening bestaat uit Marketing en Communicatie, Concept en Proces management, HR, Juridische zaken, ICT en administratieve ondersteuning. Yacht heeft de ambitie om het beste bedrijf voor én van professionals te worden.In lijn met de strategie van het nieuwe bedrijf is de positionering van YACHT opnieuw gedefinieerd als de verbindende kracht tussen professionals en organisaties. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.


Werkzaamheden: 

  • Ondersteunen van communicatie werkzaamheden, coördinerend en uitvoerend werk ten behoeve van online en offline marketing activiteiten
  • Bewaking en doorvoering van de nieuwe Yacht huisstijl 
  • Mede organiseren van (vakinhoudelijke) events 
  • Meedenken over social media en contentplanning

Benieuwd naar de ervaringen? Lees hier de blog van Marie-Laure van Hoof, Stagiair Brandteam Yacht.

Functie-eisen:

  • HBO- of WO-niveau in richting: marketing/communicatie
  • Je bent een aanpakker, zelfstandig, leergierig, sociaal en communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Waarbij je een kritische blik durft te werpen op de huidige processen. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk en ondernemend bent.
  • 4 á 5 dagen beschikbaar 

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd hoe het er op de marketing- en communicatie afdeling van de grootste HR dienstverlener in Nederland aan toe gaat? Tijdens deze stageperiode krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij Yacht en Randstad Groep Nederland. Kortom, wij bieden jou een hele leuke, leerzame tijd, goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Direct solliciteren

Doorlopend