RobidusZaandam 0-3 jaar HBO

Adviestrajecten op het gebied van verzekeringsoplossingen uitvoeren.

Omschrijving van de werkzaamheden:

Als Business analist bied je ‘hands on’ ondersteuning aan (senior) risk consultants en voer je in overleg adviestrajecten uit op het gebied van verzekeringsoplossingen binnen de harde kant van HR. Wij verwachten een flexibele en kritische werkhouding. Je hebt een duidelijke visie en weet deze ook uit te dragen. Je weet vandaag niet wat morgen brengt en de seizoensdrukte vraagt dat je op de juiste momenten moet pieken.
Je werkt in beginsel vooral vanuit onze hoofdvestiging in Zaandam.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Je verzamelt, verwerkt en analyseert werkgeversgegevens op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • Je weet de uitkomsten te verwerken in offerteverzoeken, calculaties en rapportages
  • Je stemt telefonisch veel af met de klant om volledigheid en juistheid van de gegevens te waarborgen.

Functie eisen:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding (MER, wiskundige of financieel/economische richting)
  • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van verzekeringen en een WFT diploma zijn een pré
  • Beheersing van Excel op gevorderd niveau is een vereiste
  • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en je werkt nauwkeurig
  • Je bent analytisch sterk (ook in detail), leergierig en een snelle denker
  • Je hebt een flexibele en kritische werkhouding en je bent enthousiast, betrokken en communicatief vaardig.

Aanbod:

Werken bij Robidus is als het beoefenen van topsport binnen jouw vakgebied. Robidus biedt een inspirerende werkomgeving, waar je iedere dag wordt uitgedaagd en waar uiteenlopende talenten intensief samenwerken. ‘Passievol samenwerken’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. De combinatie van inspirerende teams en gerenommeerde opdrachtgevers zorgt voor optimaal werkplezier.

Bij Robidus staat het klantbelang centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet.

Robidus is een aantrekkelijke organisatie om voor te werken, niet alleen vanwege de prettige en collegiale sfeer. Bij Robidus kun je opleidingen en trainingen volgen die nodig zijn om op topniveau te blijven presteren. Je loopbaan bepaal je in hoge mate zelf. Robidus biedt een marktconforme beloning, reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling, 30 vakantiedagen, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling. Als werkgever faciliteren en begeleiden wij je om jouw gestelde inzetbaarheidsdoelstellingen te behalen, zodat je nu én in de toekomst optimaal inzetbaar bent en blijft.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik dan op de sollicitatiebutton en upload je cv en motivatiebrief.Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Leo Pijnacker, recruiter 088-919 9036.

Direct solliciteren

Doorlopend