RobidusZaandam HBO

Ben jij een (bijna) afgestudeerd HBO’er met als studierichting IT? En ben jij op zoek naar een startersbaan waar je, je helemaal kan ontwikkelen als IT’er in het bedrijfsleven?

Omschrijving van de werkzaamheden:

Dan hebben wij dè startersfunctie voor jou!

In de functie van Applicatie Beheerder krijg je alle ruimte voor ontwikkeling, training on the job en de mogelijkheid voor het behalen van de Microsoft certificaten.

Je gaat onderdeel uitmaken van de afdeling Interne IT. Dit is een afdeling die verantwoordelijk is voor de regie en beheer van de interne IT omgeving. Hieronder vallen verschillende bedrijfsapplicaties zoals Synergy, OTRS en de VOIP telefooncentrale. Daarnaast ondersteunt de afdeling ook in lokaal support op werkplek niveau. Het betreft een afdeling van 3 personen. Het beheer wordt uitgevoerd in samenwerking met verschillende leveranciers, Interne IT is verantwoordelijk voor het contract beheer.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Als applicatie beheerder word jij degene die verantwoordelijk wordt voor het beheren, doorontwikkelen en optimaal functioneren van onze interne applicaties, hoofdzakelijk het klantinformatiesysteem Exact Synergy. Tevens ben jij het directe aanspreek voor jouw collega’s binnen Robidus voor het oplossen van incidenten. En je zal nauw samenwerken met verschillende leveranciers.

Door een groeiende vraag aan rapportage mogelijkheden zal de focus ook worden gelegd op het optimaliseren van reporting mogelijkheden. Denk hierbij aan de implementatie van BI tooling.

Functie eisen:

 • Hbo diploma studierichting IT (of bijna afgerond)
 • Affiniteit met Microsoft SQL server en je wilt je hierin graag verder ontwikkelen
 • Affiniteit met BI tooling i.c.m. een datawarehouse
 • Affiniteit met Exact Globe/Synergy
 • Ervaring met Windows Server is een pré
 • Documenteren van systeem omgevingen
 • Goede mondelinge, communicatieve en adviserende vaardigheden
 • Dienstverlenende instelling
 • Zelfstandig, analytisch, leergierig en gestructureerd
 • Stressbestendig, de juiste prioriteiten stellen
 • ITIL is een pré en je maakt je systemen snel eigen

Aanbod:

Werken bij Robidus is als het beoefenen van topsport binnen jouw vakgebied. Robidus biedt een inspirerende werkomgeving, waar je iedere dag wordt uitgedaagd en waar uiteenlopende talenten intensief samenwerken. ‘Passievol samenwerken’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. De combinatie van inspirerende teams en gerenommeerde opdrachtgevers zorgt voor optimaal werkplezier.

Bij Robidus staat het klantbelang centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet.

Robidus is een aantrekkelijke organisatie om voor te werken, niet alleen vanwege de prettige en collegiale sfeer. Bij Robidus kun je opleidingen en trainingen volgen die nodig zijn om op topniveau te blijven presteren. Je loopbaan bepaal je in hoge mate zelf. Robidus biedt een marktconforme beloning, reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling, 30 vakantiedagen, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling. Als werkgever faciliteren en begeleiden wij je om jouw gestelde inzetbaarheidsdoelstellingen te behalen, zodat je nu én in de toekomst optimaal inzetbaar bent en blijft.

Robidus verlaagt voor grote werkgevers in Nederland de kosten en risico’s van verzuim, ZW, WIA en WW door optimale benutting van de wettelijke regelingen én het sturen op arbeidsparticipatie.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik dan op de sollicitatiebutton en upload je cv en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Doorlopend