RobidusZaandam HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Heb jij je HBO/WO diploma behaald en ben jij klaar voor een carrière bij Robidus in ons ambitieuze team Risk Consulting? Als: Junior Risk Consultant of Junior Business Analist?

Bij ons krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en word jij de nieuwe expert in onze dienstverlening.

Werkzaamheden

Als Junior Risk Consultant voer je adviestrajecten uit binnen het terrein van de Nederlandse sociale zekerheid. Als geen ander leer je de link te leggen tussen risicobeheersing en de kosten van improductief personeel. Het is jouw missie om de klant wegwijs te maken binnen dit complexe speelveld en ervoor te zorgen dat deze de juiste keuzes maakt bij de financiering van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Als Junior Business Analist bied je ‘hands on’ ondersteuning aan risk consultants en voer je in overleg adviestrajecten uit op het gebied van verzekeringsoplossingen.

Je verzamelt, verwerkt en analyseert werkgeversgegevens op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je hebt een duidelijke visie en weet deze ook uit te dragen. Verder ben je een master in het werken met Excel. Deze functie is dynamisch en je weet vandaag niet wat morgen brengt. Je werkt vanuit onze hoofdvestiging in Zaandam bij het NS station.

Direct solliciteren

Doorlopend