Sogeti als werkgever

Met ruim 3.500 medewerkers bundelen we meer dan 35 jaar ICT-kennis en -expertise in één bedrijf. Het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot onze core-business. Eén van onze specialismen is het bouwen en beheren van informatiesystemen die 7*24 draaien en betrouwbaar moeten zijn. Sogeti-methodieken als TMap®, TPI®, DYA® en Regatta® zijn uitgegroeid tot internationale standaarden.

Jij krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op één van onze expertises, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor jouw loopbaanontwikkeling. Dat doen we onder andere door middel van coaching, opleidingen, technische meetings, congressen en beurzen. Certificering op ons vakgebied vinden wij belangrijk en hierbij faciliteren en stimuleren we je zoveel mogelijk.

Zelf zit je wel aan het stuur om jouw uiteindelijke bestemming binnen Sogeti en jouw vakgebied te bereiken. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk. Daarnaast verwachten we van jou dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen om met onze klanten te sparren. Gedrevenheid, enthousiasme en plezier in en trots voor het vakgebied.

Wij zoeken jou!

Ben jij student?

Sogeti biedt jou onder andere de Studentenunit. Door middel van workshops en trainingen kun je proeven van het IT-vakgebied en erachter komen waar jouw interesse ligt. Verder krijg je ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling, helpen we je bij IT-gerelateerde studieonderwerpen en mag je opleidingen, technische meetings en seminars bijwonen.

Ben jij young professional?

Met een basisopleiding van twee maanden bereiden we je voor op de praktijk. Je maakt in deze opleiding kennis met Sogeti en met jezelf. Highlight is de business course aan de Ohio University. Je leert in deze twee maanden efficiënt en in teams samen te werken en we kijken hoe jouw individuele kwaliteiten het beste tot hun recht komen in het team. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je vakkennis een goede basis heeft om vervolgens je ervaring in de praktijk te kunnen brengen.