SogetiLandelijk HBO/WO MASTER

Een afstudeeropdracht bij de Business Line Open Source van Sogeti biedt jou de uitgelezen mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de best gecertificeerde Java community van Nederland!

Using JavaScript to develop for web, mobile and desktop

Al onze afstudeeropdrachten zijn er op gericht jouw kennis en vaardigheden toe te passen door een actueel en uitdagend onderwerp verder uit te diepen door het doen van een onderzoek en het daadwerkelijk realiseren van een oplossing

De opdracht

Momenteel is er een trend gaande om met web technologie applicaties te maken voor verschillende platformen (desktop, app, web). Zo maakt het communicatie platform Slack gebruik van een tool om hun desktop applicaties te genereren. Dit zou natuurlijk veel voordelen op kunnen leveren. Code zou gedeeld kunnen worden tussen de verschillende platformen.

Jouw opdracht is om te onderzoeken of het mogelijk is om met één codebase applicaties voor mobile, web en app te maken. Hoe dit zo effectief mogelijk opgezet kan worden, zo dat je zoveel mogelijk code kunt delen. Vervolgens ga jij deze theorie toepassen en zelf een cross platform applicatie maken. De applicatie die jij zal maken is ontzettend uitdagend. Je levert namelijk een declaratietool op die het gemakkelijk maakt om declaraties in te dienen. Een belangrijke feature hierin is het gebruiken van image recognition om declaraties in te laten vullen aan de hand van een foto die je aanlevert.

Deliverables

Je levert uiteraard een onderzoek op. Daarnaast maak je aan de hand van dit onderzoek een applicatie waarin jouw onderzoek wordt toegepast. Dit onderzoek en product kan ons helpen om klanten innovatieve oplossingen te bieden. Jouw onderzoek zou dus wel eens heel wat teweeg kunnen brengen!

Jouw profiel

Je bent een talentvolle student met een bijna afgeronde hbo/wo Informatica bachelor of master en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Sogeti biedt

Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in één van de meest uitdagende software ontwikkelomgevingen van Nederland en om kennis te maken met de architecten en ontwikkelaars van Sogeti Java. Verder bieden wij je:

  • Vakinhoudelijke begeleiding door Java architecten
  • Bedrijfsbegeleiding door één van de unitmanagers Java
  • Stage contract met vergoeding van €450 op basis van 40 uur
  • Een laptop ter beschikking
  • Reiskostenvergoeding

Onderdeel van het afstuderen is het onder begeleiding behalen van de certificering Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer en als afstudeerder maak je deel uit van de Java community van Sogeti. Dit betekent dat je welkom bent op alle activiteiten die worden georganiseerd, zoals technische meetings, workshops en het jaarlijkse Java Bootcamp weekend .

Selectie

Denk jij het talent te hebben dat wij zoeken En durf jij het gesprek met ons aan? Laat nu jouw cv achter bij sollicitatie@sogeti.com:

Meer informatie over Sogeti en onze dienstverlening?

www.werkenbijsogeti.nl 

Direct solliciteren

Doorlopend