SogetiLandelijk HBO/WO MASTER

Jij wilt leren en jezelf zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkelen. Daarom ben jij op zoek naar een topcarrière en een baan die je uitdaagt en stimuleert. Een carrièrestap waarmee jij het beste uit jezelf haalt. Aardige analyse van jouw requirements? Ontdek dan wat Sogeti jou kan bieden!

Young professional Datamanagement

Sogeti is zeer actief op het gebied van Datamanagement en Business Intelligence. Wij voeren uitdagende trajecten uit waarmee we onze klanten adviseren bij het verbeteren van hun resultaat. Doorgroeien, opleidingen en trainingen volgen, en jezelf ontwikkelen zijn bij ons vanzelfsprekend! 

Je begint je carrière bij Sogeti met het opdoen van kennis op datamanagement gebied: je volgt interne trainingen op onderwerpen als Data architectuur, Datakwaliteit, Datastewardship, Datagovernance en daarnaast volg je trainingen op het gebied van datamanagementtooling zoals Informatica en SAS. 
Na een intensieve opleiding ga je aan de slag in je eerste opdracht. Bij voorkeur wordt je dan gekoppeld aan een ervaren datamanagement adviseur die de eindverantwoordelijkheid draagt. Langs deze weg heb je de mogelijkheid om in een veilige omgeving in korte tijd veel kennis op te doen en je verder te bekwamen op het datamanagement werkveld. Ook lever je direct een bijdrage aan de realisatie van de opdracht en daarmee aan de klant. 

Naast werken bij de klant en het volgen van opleidingen heeft Sogeti ook een datamanagement community. Dit is een groep professionals die veel datamanagement gerelateerde opdrachten bij klanten uitvoeren. De community komt 1 keer per maand samen om te praten over opdrachten bij klanten, vakmatige ontwikkelingen en andere vormen van kennisdeling. Het is de bedoeling dat jij je bij de Sogeti Datamanagement Community aansluit en zo snel kennis opdoet en daarnaast je collega’s beter leert kennen.

Inhoudelijke eisen
Aan de volgende eisen die je te voldoen:

  • Afgeronde HBO of universitaire studie Informatica, Bedrijfskunde of Bestuurlijke Informatiekunde;
  • Passie voor data;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie skills;
  • Bereidheid om te leren zowel qua technologie als adviesvaardigheden;
  • Bereidheid om bijdrage te leveren aan Sogeti Datamanagement Community.


Sogeti biedt jou
Een uitstekend loopbaanperspectief in een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Uiteraard krijg je de kans om te blijven groeien en je verder te ontwikkelen in je vakgebied en je carrière. Samen met jou stellen we je carrièrepad vast. Via onze eigen BI Academie kan je werken aan de (verdere) opbouw van jouw BI kennis. Doorgroeirichtingen kunnen zijn via technisch specialist in Business Intelligence naar architect of juist richting management consultant.

Selectie
Denk jij dat je slim genoeg bent voor ons? En durf jij het gesprek met ons aan? Solliciteer nu en wie weet word jij ook een Sogetist.
Om in aanmerking te komen voor het Young Professional Program bij Sogeti moet jij worden uitgenodigd op een van onze selectiedagen. Tijdens deze dag krijg je een bedrijfspresentatie te zien en voeren wij een sollicitatiegesprek met jou. Sogeti geeft je snel en helder terugkoppeling. Aan het einde van deze dag krijg je dan ook direct te horen of jij deze topbaan krijgt.

Direct solliciteren

Doorlopend