Den Haag HBO T-Mobile

Ben jij die zelfstandige en mondige recruiter op zoek naar een uitdaging binnen de wereld van Recruitment? Dan is EN HR Solutions op zoek naar jou!

Organisatie

Voor het Recruitment Team bij onze opdrachtgever T-Mobile zijn wij ter aanvulling op zoek naar een vlotte, enthousiaste recruiter. Jij zal fulltime gaan werken binnen het team dat bestaat uit vijf leuke recruiters. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor de werving van alle nieuwe T-Mobile medewerkers; zowel op het hoofdkantoor als ook voor de winkels.

Functie

Werkzaamheden

Binnen deze baan zal je verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie binnen het cluster Retail. Je zal op zoek gaan naar de nieuwe toppers voor onze 120 T-Shops. Daarnaast zal je je bezighouden met HR Administratief werk dat erbij komt kijken. Binnen deze positie krijg je een goed beeld van zowel Recruitment en HR als het reilen en zeilen binnen de commerciële, dynamische organisatie die T-Mobile is. Wij gaan je alle HR en Recruitment vaardigheden leren binnen een leuke, dynamische corporate omgeving.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond in de richting van Human Resource Management/ Communicatie/ Organisatiepsychologie/ Organisatiewetenschappen. Je bent geïnteresseerd in werving en selectie en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent nauwkeurig, mondig, een teamplayer, enthousiast, ambitieus, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken. Daarnaast heb je minimaal 1 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. 

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?

EN HR solutions is een specialist op het gebied van recruitment en is constant bezig met nieuwe innovatieve diensten. Wij geven jou de ruimte om daaraan bij te dragen en jezelf te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Vanzelfsprekend bieden wij ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Kom jij ons versterken op onze Recruitment afdeling? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatie!

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker (mel.hakker@external.t-mobile.nl).

Delen: