Den Haag/Den Bosch HBO/WO T-Mobile

Wij zijn er net en we doen het anders. Eigenlijk alles, maar zeker ook ons verhaal van Internet of Things. Wij hebben wat te vertellen. Ga jij ons daarbij helpen?

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

Je zal stagelopen in het IoT (Internet of Things) team van T-Mobile. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor minimaal 3 dagen in de week en voor de duur van 4 maanden. Je gaat actief meewerken in ons leuke team!

De Afdeling

Binnen het IoT-team zien wij IoT als een begin van iets nieuws,iets groots. Wij zijn net zo nieuwsgierig als iedereen die zich bezighoudt met IoT. Daarom willen we samen met anderen ontdekken wat IoT gaat betekenen.

Dat doen we nu vooral door te verbinden. Uiteraard met ons IoT-netwerk, maar ook via ons rijke netwerk van experts. Met dit netwerk van developers, experts en professionals denken en bouwen we graag mee om IoT een rol in diverse bedrijven te laten spelen. Dit doen we voor diverse partijen, klein of groot.

Werkzaamheden

In deze stage ga je je vooral bezighouden met content creatie en social listening & talking in onze digitale kanalen. Verder bestaat de stage uit de volgende werkzaamheden:

  • Plan digitale marketing tactiek
  • Content creatie (blogs & vlogs)
  • Content posts in social kanalen
  • Following campagnes; hoe krijgen we volgers?
  • Lead generatie
  • Social listening en talking?

Functie eisen

Stage mogelijkheden!

Dit kan middels een HBO meewerkstage. T-Mobile heeft ervaring met het succesvol begeleiden van stagiaires, waarbij wij jou gaan helpen in je kennis en ontwikkeling.

Aanbod

Wij bieden je een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding. Het is een mooie manier om eens een kijkje te nemen in onze dynamische telecom organisatie.

Inlichtingen

Kom jij ons IoT-team versterken? Kijk voor meer informatie over IoT bij T-Mobile op https://iot.t-mobile.nl. Stuur ons snel jouw CV en motivatie toe! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Jayant Poedai, jayant.poedai@t-mobile.nl

Delen: