T-MobileDen Haag HBO/WO

Ben jij die enthousiaste en ondernemende student en ben je op zoek naar een stage binnen de wereld van Marketing? Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

T-Mobile Extra is het loyaliteitsprogramma van T-Mobile. Het programma is al jaren een begrip bij klanten en binnen T-Mobile. Om zowel de klanten tevreden te houden en telkens opnieuw te informeren over het aanbod wat in het shop ligt is continue communicatie nodig. Ook het afstemmen met partners die betrokken zijn bij het programma is veel omvattend. Je zult dan ook verantwoordelijk zijn voor het operationele stuk, zoals het onderhouden van het contact met partners, klanten en interne afdelingen. Lef, durf en eigen initiatief vinden we dan ook erg leuk!

Klanten worden vanuit TMNL benaderd op verschillende momenten en vanuit vanwege verschillende behoeften. We hebben dan ook diverse campagnes lopen die wekelijks verstuurd worden aan gesegmenteerde klantgroepen. Om deze campagnes goed te laten verlopen is veel afstemming nodig en moeten goede briefings worden opgesteld. Jij zult hierbij gaan helpen om enerzijds de briefings goed op te stellen en daarnaast zorgen dat de campagnes ook daadwerkelijk worden verstuurd. Zelf starten en de wens om zaken goed af te stemmen met verschillende afdelingen is zeer wenselijk!

Het team bestaat uit collega’s van marketing, communicatie en service operations, waardoor je letterlijk van alle expertises wat kunt leren! Je werkt daarnaast op de marketing afdeling van T-Mobile consumenten en dat betekent dat je veel meekrijgt van andere projecten op het gebied van marketing & innovatie. Zo krijg je een goed beeld achter de schermen over wat mobiele telefonie nu écht inhoudt.

Functie eisen

Je volgt minimaal een HBO-opleiding in de richting van Marketing of Communicatie. Je toont initatief en je vindt bent ondernemend ingesteld. Je bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken. Om beide kanten van het programma aan te kunnen sturen zoeken we een resultaat gerichte en ondernemende persoon, die het leuk vindt om dit programma te laten groeien. 

Aanbod

Wij bieden je een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding.

Kom jij onze afdeling versterken? Stuur ons dan snel jouw cv en motivatie!

Inlichtingen

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje met je CV, LinkedIn en motivatie naar elisa.middendorp@t-mobile.nl

Direct solliciteren

Doorlopend