Den Haag HBO/WO T-Mobile

Wij zijn op zoek naar een nieuwe marketing stagiair voor een meeloopstage op de marketing afdeling van T-Mobile en nog specifieker, binnen de GROUP squad.

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

De afdeling Consumer Marketing B2C is P&L verantwoordelijk voor het complete consumenten segment van T-Mobile. Samen zorgen we onder anderen voor productontwikkeling, prijsstelling, market launches, klanttevredenheid en campagnes.

Functie

Wat is de opdracht?

We zoeken iemand die het leuk vindt om voor een periode van ongeveer 6 maanden mee te draaien met allerlei marketing & innovatie werkzaamheden van onze squad. Squad? Ja, we werken binnen T-Mobile marketing op een “scrum” manier, dat betekent dat we met een team werken aan een gezamenlijk doel en op basis daarvan bepalen waar we aan moeten werken. Onze squad is verantwoordelijk voor een aantal producten van ons portfolio.

Eén daarvan is prepaid. Prepaid is een markt waar nog veel in te ontwikkelen is en daarom zoeken we een stagiair die het leuk vindt om ons te helpen prepaid te laten groeien. Je bent voor ons écht in de lead op dit topic en uiteraard helpen we je daarbij. Daarnaast werk je mee aan andere interessante marketing & innovatie cases. Denk aan het meewerken in Design Thinking Sprints, het opzetten van een marketingplan of het werken aan een hele nieuwe dienst die er nog niet is.

Functie eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Naar iemand die…

 • Het leuk vindt om dingen te proberen die die nog nooit gedaan heeft;
 • Een flexibele mindset heeft, aangezien er best nog wel eens wat veranderd gedurende een project;
 • Zich wilt verdiepen in marketing, innovatie en daar zelf ook wat aan toe wilt voegen;
 • Proactief is om dingen op te pakken;
 • Vloeiend Nederlands & Engels spreekt;
 • Een achtergrond in de telecom is een pré;
 • Minimaal 3 jaar HBO/WO studie erop heeft zitten;

Waarom stage lopen bij T-Mobile Marketing?

 • Je bent bij ons niet de “stagiair”, maar je draait vol mee in het team!;
 • Je krijgt verantwoordelijkheid om zelf projecten te managen;
 • Je krijgt veel vrijheid om het op je eigen manier te doen;
 • Je leert alles over agile, scrum, lean & design thinking een aantal must haves voor je verdere loopbaan;
 • Het team van T-Mobile Prepaid bestaat uit collega’s van marketing, communicatie, community management en retail, waardoor je letterlijk van alle expertises wat kunt leren;
 • Je werkt daarnaast op de marketingafdeling van T-Mobile consumenten en dat betekent dat je veel meekrijgt van andere projecten op het gebied van marketing & innovatie. Zo krijg je een goed beeld achter te schermen over wat mobiele telefonie nu écht inhoudt;
 • Na je meewerkstage ook afstuderen? Indien de stage goed bevalt, bieden we je ook de mogelijkheid om je afstudeerstage bij ons te doen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding. Het is een mooie manier om eens een kijkje te nemen op deze afdeling binnen T-Mobile.

Inlichtingen

Kom jij ons versterken als Stagiair Marketing Medewerker? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatie!

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Sylvia Wettke – sylvia.wettke@t-mobile.nl)

Delen: