UnileverRotterdam 40 uur HBO/WO MASTER

Wil je weten hoe het is om voor hét Oosterse merk van Unilever te werken? Een merk dat consumenten sinds 1932 in hun hart hebben gesloten? Kom dan stagelopen bij het Mealsolutions team op Conimex!
Binnen de afdeling Foods zijn we per eind april op zoek naar een Marketing Stagiair Conimex.
Als stagiair draai je 6 maanden fulltime mee binnen het Conimex marketing team. Een unieke kans om te zien wat het werk van een Brand Manager nou echt inhoudt en om jezelf te ontwikkelen. Je zult beginnen met een aantal afgebakende projecten en verantwoordelijkheden, waaronder ondersteuning op enkele product innovaties voor volgend jaar. De juiste begeleiding is hierbij geborgd, waarbinnen je ‘as we go’ volop vrijheid krijgt om meer van jezelf te laten zien.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je werkt mee aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe Conimex innovaties, campagnes en maakt markt analyses
Als projectleider zorg jij ervoor dat, in samenwerking met het marketing team, Conimex een mooie activatie op de winkelvloer in Nederland kan laten zien.
Je helpt met het digitale stuk zoals website, YouTube content, social media en kijken hoe we dit het best kunnen optimaliseren. Je schakelt hier direct met de agencies.
‘Hands on’ werk, zoals het opzetten van een coupon mailing, het doen van storechecks en proefsessies voorbereiden.

BELANGRIJKSTE VEREISTEN

 • Je bent op zoek naar een WERKstage;
 • Je wilt graag de consument goed begrijpen
 • Je bent digitaal onderlegd, hebt affiniteit of passie met websites en social media;
 • Je bent een WO student (3e jaars bachelor of master fase), of recent afgestudeerd;
 • Je bent actief (geweest) in nevenactiviteiten;
 • Je beschikt over goede organisatorische- en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent proactief, zelfstandig en je hebt een echte hands-on mentaliteit;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je houdt van eten
 • Je hebt affiniteit met marketing, FMCG en natuurlijk het merk Conimex;
 • Je bent vloeiend in Nederlands in woord en geschrift

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Unilever Enterprise Support HR Services via 0800 0201072 (lokaal) / +31 20 2061 757 (internationaal) of es.hrservicesnl@unileverhrse...

Iedere dag weer gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Met meer dan 400 merken die zich richten op gezondheid en welzijn zijn wij als geen andere onderneming op zo veel verschillende manieren zo nauw betrokken bij het dagelijks leven van mensen. Onze productenportefeuille varieert van uitgebalanceerde voedingsmiddelen tot verwen-ijs, betaalbare zeep, weldadige shampoos en producten voor de dagelijkse huishoudelijke verzorging. We produceren leidende wereldmerken als Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s en OMO, naast vertrouwde lokale merken als Andrélon, Blue Band en Conimex.

Doorlopend

Solliciteer voor Stage Marketing - Conimex

Unileververplicht veld