UnileverRotterdam 40 uur 0-2 jaar WO MASTER

We staan bekend om onze sterke merken, maar het zijn onze mensen die Unilever tot leven brengen. Bij HR help je een omgeving te creëren waar iedereen in onze enorm gevarieerde cultuur z’n vaardigheden en competenties optimaal kan inzetten: voor ons en voor zichzelf.

Future Leaders Programme - Human Resources

Met meer dan 172.000 medewerkers in meer dan 190 landen verdeeld over vele disciplines is het wel duidelijk waarom Unilever HR zulke interessante carrièremogelijkheden biedt.

Als HR Future Leader ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de juiste organisatiestructuur en voor het creëren van de beste bedrijfscultuur: informeel en gericht op prestatie. Daarnaast stimuleer je onze mensen en hun vaardigheden waardoor je ons helpt onze doelstelling te halen, namelijk onze omvang te verdubbelen en tegelijk onze milieu-impact te verkleinen. Deelname aan de HR Foundation Course van de Unilever HR Academy zal bijdragen aan de ontwikkeling van je vaardigheden en kennis op het gebied van HR.

Naarmate je vordert, zul je meer ervaring opdoen en meer verantwoordelijkheden krijgen. Aan het eind van je Unilever Future Leaders Programme ga je over naar de functie van manager of HR Business Partner. Je zult diverse rollen kunnen vervullen, zoals HR Business Partner of een rol binnen een van onze HR Expertise Teams. Je zult binnen elke rol meer ervaring opdoen, meer verantwoordelijkheden krijgen en je specifieke professionele vaardigheden en algemene leidinggevende competenties ontwikkelen. Iedere opdracht zal uitdagender zijn dan de vorige en je de mogelijkheid bieden te werken met inspirerende mensen.

HR bij Unilever

HR bij Unilever zet zich in voor het succes van de ruim 172.000 mensen die wereldwijd bij ons werken. Onze HR-mensen gebruiken hun inzicht en expertise om de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun collega’s te stimuleren en te faciliteren. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen en worden er capaciteiten ontwikkeld die nodig zijn voor een onderneming die wil winnen.

Bij HR ben je niet alleen onderdeel van de Unilever-cultuur – je helpt ook om die te creëren. Wat wij doen heeft impact op iedereen binnen de organisatie en dat heeft weer impact op onze merken en consumenten.

HR Business Partners

Onze HR Business Partners stellen vast wat de organisatie nodig heeft om de beste strategieën te ontwikkelen, managen en implementeren. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de juiste structuur, cultuur, mensen en capaciteiten om constructieve werkrelaties te bouwen en in stand te houden.

HR Expertise Teams

Om de continue groei van onze onderneming te ondersteunen, creëren deze teams strategieën, processen, systemen en middelen om elk onderdeel van de onderneming in staat te stellen getalenteerde mensen aan te trekken, te selecteren en te ontwikkelen. HR is ook betrokken bij de opleiding en ontwikkeling van iedere werknemer om zeker te stellen dat iedere medewerker zijn/haar persoonlijke en carrièredoelen realiseert en om bij te dragen aan onze bedrijfsdoelstellingen.

Solliciteren?

Solliciteer nu!

Je kunt je nu vooraanmelden voor het traineeship: Unilever Future Leaders Programme Human resources.

startdatum is september 2016

Doorlopend

Solliciteer voor Unilever: Future Leaders Programme - Human Resources

Unileververplicht veld